Käyttöehdot ja tietosuoja

Lentodiilien julkaisemien tarjoukset on etsitty manuaalisesti, joten sivuilla näkyvät hintatiedot ovat tarjousten julkaisuhetken hintoja, jotka voivat muuttua esimerkiksi paikkatilanteesta tai valuuttakurssimuutoksista johtuen. Lentodiilit ei itse myy sivuilla julkaistuja tarjouksia vaan asiakas tekee sopimuksen palveluntarjoajan kanssa. Tekemääsi varaukseen liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan.

Halutessasi voit tiedustelle julkaistuista tarjouksista lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info(at)lentodiilit.fi.

Vastuuvapautus

Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja sivuston tiedot pyritään pitämään mahdollisimman laadukkaana. Emme kuitenkaan vastaa sivuilla mahdollisesti esiintyvistä virheellisistä tiedoista tai kolmansien osapuolinen tiedoista tai niiden perusteella tehtävien toimenpiteiden seurauksista. Lentodiilit ei vastaa virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen tiedon aiheuttamista ongelmista tai vahingoista, joten muistathan tarkastaa varauksen tiedot ennen varauksen maksamista. Suosittelemme kattavan matkavakuutuksen hankkimista matkakohteesta riippumatta.

Sivuillamme on linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille, joiden sisältöön emme pysty vaikuttamaan ja siten emme vastaa sivustojen sisällöstä. Tarkastamme linkitettyjen sivustojen tietosisällön artikkelien julkaisuhetkellä, jolloin emme löytäneet sivustoilta laitonta tai kyseenalaista sisältöä. Ilman painavaa syytä linkitetyn sisällön jatkuva tarkastaminen ei ole  perusteltua.

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä
Lentodiilit
Porvoonkatu 25C80
00510 Helsinki

2. Rekisterin nimi
Lentodiilien käyttäjärekisteri

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastiedoitus

4. Rekisterin tietosisältö

Nimi
Sähköpostiosoite

5. Tietolähteet

Tiedot kerätään käyttäjän rekisteröityessä käyttäjäksi.

6. Tietojen luovutus

Käyttäjän tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

7. Tietojen säilytys

Rekisteritiedot säilytetään suojatulla palvelimella.

Kolmannen osapuolen palveluista

Näytämme sivustolla kolmannen osapuolen kuten Googlen välittämiä mainoksia. Nämä yritykset saattavat kerätä käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan käyttäjän henkilötietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) mainosten kohderyhmentämiseen. Kerätyt tiedot tallennetaan evästeisiin. Lisäksi sivuston kävijämääräseurantaan käytetään Google Analytics-palvelua. Googlen tietosuojapolitiikkaan voit tutustua tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *