Norwegian aloittaa uudelleen lennot Helsingistä Osloon ja Tukholmaan

Norwegian on tänään ilmoittanut aloittavansa uudelleen 76 lentoreittiä 1. heinäkuun alkaen. Reittejä avataan sekä Skandinavian sisäisillä että ulkomaan reiteillä Euroopassa. Suomesta Norwegian aloittaa uudelleen lennot Helsingistä Osloon ja Tukholmaan.

Norwegian lentää heinäkuun alusta alkaen Helsingistä Tukholmaan kuusi kertaa viikossa ja Osloon kolme kertaa viikossa.

Keväällä sijoittajille esitetyllyn suunnitelman mukaan yhtiö suunnitteli lentävänsä ainoastaan Norjan sisäisiä lentoja maaliskuuhun 2021 saakka.

Norwegianin lennoilla maskipakko

Vähintään kuusi vuotiaiden matkustajien on käytettävä Norwegianin lennoilla kasvosuojainta. Matkustajien ja henkilökunnan välisten kontaktien välttämiseksi Norwegianin lennoilla ei toistaiseksi ole tarjoilua.

Suosittelemme maksamaan Norwegianin lennot luottokortilla

Paremman kuluttajansuojan takia suosittelemme maksamaan Norwegianin lennot toistaiseksi luottokortilla.

Keväällä konkurssin partaalla ollut Norwegian onnistui välttämään konkurssin velkoja uudelleenjärjestelemällä. Velkojen uudelleenjärjestelystä huolimatta yhtiö ei ole täysin selvillä vesillä. Edelleen kysymysmerkkinä on se tarvitseeko Norwegian lisärahoitusta selvitäkseen vuoden 2020 viimeisestä ja vuoden 2021 ensimmäisestä kvartaalista (kts. Norwegianin saneeraussuunnitelman sivu 37).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *