Halpalennot Turusta Kyprokselle 47 euroa

Wizz Airin halpalennot Turusta Kyproksen Larnakaan ovat varattavissa halvimmillaan 47 eurolla. Tarjouslentoja on myynnissä ainoastaan 16.6.2020.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkilentoja

9 kommenttia aiheesta “Halpalennot Turusta Kyprokselle 47 euroa

 1. Kypros on ns auki 9.6 lähtien. Maassa oli yli 2kk tiukimmat mahdolliset rajoitukset ulkonaliikkumiskieltoineen. Testaus ja jäljitys oli alusta asti laajamittaista ja jo kuukauden ajan uusien virustapausten määrä on ollut alle kymmenessä. Asiaa on hoidettu erittäin ryhdikkäästi, koska maa elää turismista. Tällä hetkellä varmasti yksi turvallisimmista lomakohteista euroopassa. Kannattaa seurata mm. https://cyprus-mail.com/

 2. Onko mitään tietoa, onko Ryanair palauttamassa millä aikataululla lentoja Pirkkalasta Budapestiin?

  • Ryanair ei myy Tampereelta lentoja tällä hetkellä, joten yhtiö ei ilmeisesti lennä Tampereelta ainakaan tänä vuonna yhteenkään kohteeseen.

 3. Ja toinen kysymys: onko tietoa, mikä Kyproksen tilanne on tällä hetkellä? Onko ulkonaliikkumisrajoitteita, onko ravintolat yms. auki?

  • Rajoitukset Kyproksella ovat pääosin poistuneet. Ravintolat ovat auki, mutta asiakaspaikkojen määrää rajoitettu, henkilökunnalla maskit jne. Diskot, yökerhot ja vastaavat ovat edelleen kiinni, mutta tästä päivästä alkaen aukeavat kuntosalit ja muut sisäliikuntapaikat, kasinot jne. Parturit ovat olleet auki jo jonkin aikaa.Täällä Larnakassa meno näyttää päivisin varsin normaalilta, vähemmän turisteja tietenkin.

   Linkki tuoreimpaan tiedotteeseen koronarajoituksista:
   https://www.pio.gov.cy/coronavirus/en/pdf/measuresx.pdf

 4. Heippa! Onko tietoa, että mikäli koronatilanteen vuoksi lennot peruttaisiin, pystyykö Wizzairilla vaihtamaan lennot maksuttomasti toiseen ajankohtaan?

  • Hei! Lentoyhtiön perumista lennoista sinulla oikeus EY261/2004 -asetuksen perusteella vaatia rahojen takaisinmaksua tai matkapäivien muuttamista tietyin rajoituksin. Wizz Air tarjoaa tällä hetkellä kolmantena vaihtoehtona mahdollisuutta saada lipun hinta takaisin travel voucherina, jonka arvo on 120 % lipun hinnasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *