Lennot Maltalle 133 euroa

Lufthansan lennot Helsingistä Maltalle ovat varattavissa halvimmillaan 133 eurolla Skyscannerin kautta.

Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

3 kommenttia aiheesta “Lennot Maltalle 133 euroa

  1. Onko tietoja miksi Lufthansa on perunut monta lentoa Suomesta esim 2.7 munich

  2. Hei! Lennoissa on välilasku Münchenissä. Saako tällä hetkellä lentää Saksan kautta tai onko sen salliminen suunnitteilla? Yritin etsiä tietoa netistä tuloksetta. Ulkoministeriön sivuilla luki vain, että Saksaan matkustaminen sallittu vain painavasta syystä, mutta en löytänyt tietoa siitä, onko lennon vaihto mahdollista Saksan kautta.

    • Hei! Useamman tänään tarkistamani lähteen mukaan Saksa on tämän viikon aikana muuttamassa maahantulomääräyksiä. Näitä Lufthansan lentoja on myynnissä pidempään, joten yksinkertaisinta on odottaa tämän viikon ajan. (Lufthansan sivujen kautta varattuja lentoja voi muuten muuttaa ilman muutosmaksua tietyin rajoituksin.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *