SAS aloittaa uudestaan lennot Helsingistä ja Turusta Tukholmaan

Maaliskuussa koronaviruspandemian takia lähes kaikki lennot Skandinavian sisäisiä lentoja lukuun ottamatta väliaikaisesti keskeyttänyt SAS on eilen ilmoittanut avaavansa uudestaan useita reittejä uudestaan kesäkuussa.

Suurin osa palautettavista reiteistä on Skandinavian sisäisiä mutta maanantaina 8.6.2020 SAS aloittaa uudestaan lennot Helsingistä ja Turusta Tukholmaan 8.6.2020. Tämänhetkisen lentoaikataulun mukaan SAS lentää aluksi Helsingistä Tukholmaan arkisin kaksi kertaa päivässä ja sunnuntaisin kerran päivässä ja Turusta Tukholmaan arkisin kerran päivässä ATR 72 -potkurikoneella.

Lisäksi SAS palauttaa myös kesäkuussa lentoreitit Kööpenhaminasta Amsterdamiin, Bergeniin, Stavangeriin, New Yorkiin ja Chicagoon, Stavangerista Aberdeniin ja Ruotsin ja Tanskan sisäisiä reittejä.

Ruotsin koronatilanteen ja Norjan ja Tanskan matkustusrajoitusten takia Tukholman lennoista on tällä hetkellä hyötyä lähinnä työmatkailijoille ja muissa Pohjoismaissa asuville suomalaisille. Muutokset matkustusrajoituksissa ovat mahdollisia.

SASin lennoilla maskipakko

Kaikkien vähintään 6-vuotiaiden SASin lennoilla matkustavien asiakkaiden on käytettävä kasvomaskia ainakin elokuun loppuun saakka.

3 kommenttia aiheesta “SAS aloittaa uudestaan lennot Helsingistä ja Turusta Tukholmaan

  1. Milloin SAS aloittaa lennot Tukholmasta New Yorkiin? Onko mitään tietoa? Tietoa peruutuksesta ei vielä ole tullut, lento olisi 14.7.

    • Kesäkuun 10. päivä., tosin matkustusrajoitusten takia reitistä on hyötyä kesällä lähinnä maan kansalaisille ja pysyvän oleskeluluvan haltijoille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *