Lennot Islantiin 152 euroa

Icelandairin lennot loka-helmikuussa Helsingistä Reykjavikiin ovat varattavissa halvimmillaan 152 eurolla Skyscannerin kautta.

Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla paremman kuluttajansuojan takia. Tarjouslentoja on myynnissä toistaiseksi.

Esimerkkilentoja

3 kommenttia aiheesta “Lennot Islantiin 152 euroa

  1. Varauksen tietojen mukaan lentoyhtiö ei ole perunut lentoja. Lähtö on 1.7. aamulla. Pitääkö minun olla itse aktiivinen lentoyhtiön suuntaan vai voinko luottaa, että kyseinen lento lennetään, mikäli mitään ei kuulu? Onko lentoyhtiöllä tässä tilanteessa oikeus perua lento vasta edellisenä päivänä, jolloin uusien lentojen ostaminen samoille päiville tuskin on kovin edullista tai edes ylipäätään mahdollista?

  2. Pääsetkö heinäkuussa matkustamaan Suomesta Kroatiaan? Lufthansa myy lentoja välilaskulla esim Splitiin. Vielä viime viikolla myös Norwegian myi suoria lentoja Splitiin, mutta nyt skyscanner ei enää tarjoa niitä vaihtoehdoksi. Onko myös satavarmaa, että Norwegianin lennot heinäkuussa eivät toteudu? Olen ostanut liput heinäkuulle Kroatiaan Norwegianin kautta jo joulukuussa, mutta niitä ei ole ainakaan vielä peruttu. Ajattelin ostaa Lufthansan lennot samoille päiville.

    • Hei! Norwegian on tällä viikolla ainakin poistanut kaikki heinä-elokuun lennot Suomesta myynnistä, joten kannattaa tarkistaa varauksen tiedoista onko lentoyhtiö perunut lennot.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *