Lennot Mauritiukselle 530 euroa

Turkish Airlinesin lennot marras-maaliskuussa Helsingistä Mauritiukselle ovat varattavissa halvimmillaan 530 eurolla Skyscannerin kautta.

Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Mauritiukselle 530 euroa

  1. Mitä mieltä @lentodiilit on Turkis Airlinesin tilanteesta/näkymistä nyt lähitulevaisuudessa?Kyse tilanteesta, jossa jumissa olevan matkustajan pitäisi päästä Accrasta takaisin Suomeen. Löysin eilen Turkish Airlinesin nettisivuilta tiedon, että kansainväliset lennot on keskeytetty 1.6. asti. Ja kuitenkin myyvät omilla sivuillaan lentoja heti samaisesta päivästä lähtien. Tällä hetkellä skyscannerin kautta Turkish Airlines on käytännössä ainoa lentoyhtiö, jolla pääsisi Accrasta Euroopan suuntaan (Ghanassa lentokielto tämän hetkisen tiedon mukaan 30.5. asti).
    Miten todennäköistä että lentävät tai ovat lentämättä kesäkuun ensimmäisellä viikolla Accrasta Istanbuliin tai edes Istanbulista Helsinkiin (tai edes Tukholmaan, Tallinnaan, muihin lähimaihin)?

    Samaiseen aiheeseen liittyen sovelletaanko tässä tapauksessa Turkish Airlinesin Accra-Istanbul-Helsinki lippuihin millään muotoa EY 261/2004-asetusta, kun lento lähtee EU:n ulkopuolelta? Luottokortilla maksaessa pystyykö saamaan rahojaan takaisin, jos lennot ei toteudu. Onko mitään apua, jos liput ostaa esim. Supersaverin tms. kautta?

    • Lentomatkustajan oikeuksia käsitellään tarkemmin erillisessä artikkelissa. Turkki ei ole EU-/ETA-maa, joten EY 261/2004 -asetusta ei sovelleta turkkilaisten yhtiöiden EU-/ETA-alueen ulkopuolelta lähteviin lentoihin.

      Suhtaudun epäillen siihen, että Ghanasta lähtisi muita kuin suurlähetystöjen järjestämiä evakuointilentoja kesäkuussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *