Lennot Kolumbiaan 592 euroa

Lufthansan lennot marras-helmikuussa Helsingistä Bogotáan ovat varattavissa halvimmillaan 592 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan lennoille Suomesta Kolumbiaan voi tuoda maksutta ruumalaukun (max 23 kg). Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla.

Esimerkkilentoja

3 kommenttia aiheesta “Lennot Kolumbiaan 592 euroa

  1. Okei! Mitenkähän myöhään kuitenkin tällä hinnalla mahtaa olla voimassa… Ei ihan viime tippaan varaamista muutenkaan toki viitsis jättää 😀

  2. Onkohan näissä korvaushommat mahdollisia jos korona iskee uudestaan jos siis nyt ostaa lennot…?

    • Hei! Näitä lentoja on myynnissä pidempään, joten matkaa ehtii suunnittelemaan rauhassa ennen lentojen varaamista. Lentoyhtiön perumista lennoista voi vaatia EY261/2004 -asetuksen perusteella takaisinmaksua, mutta tämä onnistuu huomattavasti helpommin jos lennot on maksettu luottokortilla.

      Lufthansan sivujen kautta tehtyjä uusiin varauksiin sovelletaan muuten seuraavaa käytäntöä.

      ”For bookings made until 15 May 2020, the Lufthansa Group airlines waive the rebooking fees for all newly booked flights worldwide and offer a one-time rebooking free of charge – regardless of the conditions of the original fare purchased. Passengers can in future rebook to a new travel date until 30 April 2021 without rebooking fees. Rebooking must be done by 31 August 2020. If the original fare is no longer available, the corresponding difference must be paid. In addition, Lufthansa is offering a discount of 50* Euro for some rebookings with a new travel date within the year 2020.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *