Lennot Tukholmasta Torontoon 183 euroa ja Montrealiin 186 euroa

Air Canadan ja Lufthansan lennot marras-maaliskuussa Tukholmasta Torontoon ovat varattavissa halvimmillaan 183 eurolla ja Montrealiin 186 eurolla Skyscannerin kautta.

Air Canadan ja Lufthansan lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Paremman kuluttajansuojan takia suosittelemme maksamaan lennot aina luottokortilla.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Montrealiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta Torontoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

9 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Torontoon 183 euroa ja Montrealiin 186 euroa

 1. No esimerkiksi momondosta löytyy vaikkapa tuolle 2. – 9.11 lähdölle SAS lennot Arlandaan ihan sopivilla reilu tunnin vaihdoilla 84 eurolla eli yhteensä edestakaiset lennot Torontoon noin 280 euroa. Ei paha hinta mielestäni.

  • En kyllä ostaisi erillisiä lentoja vain tunnin vaihtoajalla. Jos Helsinki-Tukholma -lento on hiemankin myöhässä, niin siinä menee sitten se Kanadan lennolle ehtiminen, kun on liput eri varauksella. Usein kun on vielä ruumalaukku mukana Pohjois-Amerikan lennolla, niin reilusti varaisin siihen vaihtoaikaa ihan jo oman mielenrauhan vuoksi.

  • Erillisillä lipuilla reissatessa lentojen väliin kannattaa jättää ~3 tuntia ja lukea vakuutusehdot. Torontoon löytyy useimmille päiville myös iltapäivällä klo 14.00 Tukholmasta lähteviä lentoja samaan hintaan.

  • No tuo nyt oli vain yksi esimerkki. Tuo tarjouslento on nimenomaan käsimatkatavaroilla matkustaville, joten katsoin tuon vaihdon sen mukaan. Jokainen varaa puskuria juuri sen verran kuin oma mielenrauha sitä vaatii. Tarkoitus oli tuoda vain esille, että kohtuu vähällä vaivalla pystyy kyllä etsimään edullisen matkapaketin tuohon kokonaisuuteen. Itse katselen kyllä vielä mihin tämä pandemia on menossa. Jos tartun tuohon tarjoukseen, niin todennäköisesti nautiskelen ihan rauhassa ja menen laivalla Tukholmaan ja takaisin Helsinkiin.

 2. Mikähän siinä on että näitä (~200eur yli Atlantin) on aina tarjolla OSL/CPH/ARN mutta Suomesta pitää tarjouksissakin yleensä maksaa maltaita.

  • Itseäni kismittää enemmän se, että kaikki viimeaikaiset diilit Skandinaviasta on Stari tai Skyteamin lentoyhtiöillä. Olisi jo aika ilmaantua <200e Oneworldin lentoja Atlantin yli.

 3. Uskaltaako näitä varata, vaikkakin myöhäsimmillään matkustaa voisi maaliskuussa? 🙂

  • Voisi olettaa, että tämä jo maaliskuussa on ohi ja Lufthansakin vielä silloin pystyssä…mutta miten asia sitten menee, jos nettimatkatoimisto menee nurin – kun liput on kirjoitettu, niin onko asia siihen suuntaan selvä? Vai onko kuvio sama kuin nyt esim. Finnairilla, että nettimatkatoimistojen kautta varattuja lentoja ei onnistunut muuttaa, vaikka peruttujen lentojen syynä olisi ollut pandemia?

  • Hei,

   matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden välinen rahavirta toimii siten, että kirjoitettu lentolippu pysyy lähtökohtaisesti voimassa jos nettimatkatoimisto menee nurin. (Tjäreborgin kaltaisten perinteisten matkatoimistojen myymiin lippuihin sovelletaan eri sääntöjä.)

   Lentojen maksaminen luottokortilla on suositeltavaa myös muista syistä. Esimerkiksi luottokortilla maksetuista lentoyhtiön perumista lennoista rahojen takaisinmaksun vaatiminen onnistuu huomattavasti helpommin ja nopeammin. Kuluttajansuojalain perusteella reklamaation voi tarvittaessa osoittaa korttiyhtiölle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *