Businessluokan lennot Meksikoon 1205 euroa

KLM:n businessluokan lennot elo-helmikuussa Helsingistä Mexico Cityyn ovat varattavissa halvimmillaan 1205 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarkistathan lentotiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista (erityisesti matkustusluokan). Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

5 kommenttia aiheesta “Businessluokan lennot Meksikoon 1205 euroa

    • Minkä yhtiön lennoilla? Alkuviikon aikana julkaisemme päivitetyn artikkelin eri yhtiöiden muutoskäytännöistä.

  1. Hei, joko arvelet eyyä elokuussa pääsisi lentämään Meksikoon? Meillä on myös teidän ”kautta” varatut lennot Helsingistä Portugaliin heinäkuun alussa. Vieläköhän on toivoa, että TAPin lennot lennetään heinäkuun alussa? Ja toisaalta pohdin että uskaltaako lapsien kanssa silloin vielä matkustaa…

    • Suorien Lissabonin lentojen normalisoituminen heinäkuuhun mennessä vaikuttaa aika optimistiselta. Tilanteen parannuttua uskoisin lentoyhtiöiden lisäävän ensin lentoja Amsterdamin, Frankfurtin, Lontoon ja Pariisin kaltaisiin kohteisiin, joista on hyvät jatkoyhteydet muualle, ja vasta myöhemmin Lissabonin kaltaisiin kohteisiin.

      Olen muuten tekemässä päivitettyä artikkelia lentoyhtiöiden muutoskäytännöistä. Miten maksoit TAPin lennot? Luottokortilla vai jollain muulla maksutavalla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *