Ryanair keskeyttää lennot

Euroopan suurin lentoyhtiö Ryanair ja yhtiön omistama itävaltalainen Laudamotion on tänään ilmoittanut keskeyttävänsä toistaiseksi lähes kaikki lentonsa 24.3.2020 alkaen koronaviruspandemian takia asetettujen matkustuskieltojen ja romahtaneen kysynnän takia. Poikkeuksena pieni määrä kriittisiä lentoyhteyksiä lähinnä Iso-Britannian ja Irlannin välillä.

Ryanairin lisäksi myös myös mm. airBaltic, Austrian Airlines, Brussels Airlines, CSA Czech Airlines ja LOT keskeyttävät lennot kokonaan väliaikaisesti ja lukuisat eurooppalaiset lentoyhtiöt kuten Air France-KLM, British Airways Finnair, Iberia, SAS ja Swiss supistavat lentotarjontaansa 70-90 prosentilla lähikuukausina.

Norwegian supistaa lentotarjontaansa 85 prosentilla

Norwegian on maanantaina ilmoittanut supistavansa lentotarjontaansa 85 prosentilla ja lomauttavansa 90 prosenttia työntekijöistään. Maanantaisen tiedotteen mukaan yhtiö lentää 25.3.2020 alkaen Helsingistä ainoastaan Kittilään, Ouluun, Rovaniemelle ja Osloon karsitun aikataulun mukaisesti. (Oslon lentojen jatkuminen on epävarmaa ulkomaan matkailua koskevien matkustusrajoitusten vuoksi.)

6 kommenttia aiheesta “Ryanair keskeyttää lennot

  1. Meillä pääsiäispitkäviikonloppu ois ollu Wieniin. Ryanair. Mieluummin ottaisin rahat takas lennoista. En halua buukata syksyyn.

  2. Tuleekohan Ryanairin kautta tietoa asiasta? Olisin ollut lähdössä 5.4 Budapestiin Tampereelta, mutta Ryanair ei ole vielä ainakaan itse ilmoittanut asiasta, että mihin asti lennot peruttu..

    • Kannattaa odottaa hetki, jos haluat perua lennot. Varausjärjestelmän päivittämisessä menee hetki. Lentojen päivämääriä on mahdollista muuttaa ilman muutosmaksua, mutta tällä hetkellä on epäselvää milloin lennot jatkuvat. Julkaisemme huomenna tarkemmat ohjeet lentoyhtiöiden perumien lentojen osalta.

    • Meillä tääsen 13.5 olis lähtö tre-> Budapest ja eskyn kautta lentoliput ostettu. Itse haluan rahat takas, mutta taitaa olla parempi odottaa, että ryanair peruu lennot ite, muuten sieltä ei saa latin latia takas

    • Lufthansa on ilmoittanut peruvansa 95 % lennoista ja keskittyvänsä lähinnä paluukuljetuksiin ja lentorahtiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *