Lennot Albaniaan 119 euroa

Air Serbian lennot huhti-lokakuussa Helsingistä Tiranaan ovat varattavissa halvimmillaan 119 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

4 kommenttia aiheesta “Lennot Albaniaan 119 euroa

 1. Moi. Varattiin juuri lennot 18-25.5 ja loppuvaiheessa olikin laittanut lennon niin 18.5 että belgradin kentällä kymmenen tuntia odotusta ,joka ei ollut niissä lentotiedoissa missä varauksen alussa oli kyse ,ennen maksua eli pystyykö mitenkään muuttamaan lentoa että on vaan se lyhyt vaihtoaika Belgradissa? Ystävällisin terveisin annu karivainio

  • Soita heti käyttämäsi matkatoimiston asiakaspalveluun. Usein lentoja varatessa tehdyt virheet on mahdollista korjata saman kalenteripäivän aikana.

   Usein matkatoimistojen sivuilla on tarjolla useampia samanhintaisia lentovaihtoehtoja, joten lentoja valitessa kannattaa olla tarkkana ja tarkistaa tiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

   Odotusaikaa ei ole pakko viettää kentällä vaan sen aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken Belgradiin kunhan palaat kentälle viimeistään ~90 minuuttia ennen lennon lähtöä.

 2. Onko Air Serbia olut Belgradiin silloin tällöin tarjouslentoja? Esim. Tuolla hinnalla kun nyt albaaniaan.

  • Belgradiin on nihkeämmin tarjouslentoja myynnissä, mutta viimeisen vuoden aikana sinne on muutamaan otteeseen ollut myynnissä 100-130 euron lentoja.

   Käytännössä kaikkiin Air Serbian lentoihin pystyy muuten yhdistämään stopoverin eli usemman päivän pysähdyksen Belgradissa lentokenttäverojen hinnalla. Esim. heinäkuulle löytyy 134 euron Helsinki – Belgrad – Ateena – Helsinki lentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *