3 vuorokautta Gdanskissa 78 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden Gdanskin matka on varattavissa alk. 78 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* Apart Neptun huoneistohotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 11.3.2020 klo 15.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

Kommentti aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 78 euroa (lennot Turusta)

  1. Kohtuullisen rasittavaa, en pysty perumaan koko matkaa (lento+hotelli) joka on maksettu ebookersille, koska halpalentoyhtiö (wizzair), joka on perunut lennot ja jonka kanssa en ole ollut missään tekemisissä missään vaiheessa.

    Ebookers pesee kätensä nätisti ja koska en ole Wizzairin asiakas, enkä ole rekisteröitynyt heidän asiakkaaksi, joten en voi heidän kauttaan saada hyvitystä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *