Lennot Azoreille 262 euroa

TAP Air Portugalin lennot Helsingistä Ponta Delgadaan ovat varattavissa halvimmillaan 253 eurolla Skyscannerin kautta.

Osaan lennoista sisältyy meno- tai paluumatkalla pitkä koneenvaihto Lissabonissa, jonka aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken kaupunkiin.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Matkavinkkejä Azoreille

Azorien reissua suunnitteleville lukijoille olemme koonneet matkavinkkejä.

6 kommenttia aiheesta “Lennot Azoreille 262 euroa

 1. Minua todella kiinnostaa nämä kiertomatkat, joissa on useampi kaupunki. Miten voisin varata sellaisen matkan, että pari päivää Kuubassa Havanassa, noin viikko Costa Ricassa ja 2-3 viikkoa Perussa? Myös joustavat lähtöpäivät käyvät ja järjestyksellä ei ole väliä ja tuon Costarican voi jättää nyt käymättäkin.

  • Eikun Skyscanner tms. auki, suunnittelemaan ja varaamaan. Ei ole laisin vaikeaa.

  • Moikka,

   keväällä olemme julkaisseet tietopaketin stopover -lennoista Karibialle ja Latinalaiseen Amerikkaan. Kuuban ja Perun yhdistäminen samaan reissuun kohtuuhintaan on hankalaa. Onko pysähdyskohteilla vai lentojen hinnalla enemmän merkitystä? Esim. Perun ja Panaman tai Kolumbian yhdistäminen samaan reissuun kohtuuhintaan onnistuu helpommin.

   Kuuban yhdistäminen osaksi esim. Meksikon matkaa onnistuu helpommin.

 2. Miten tämän matkan kanssa voisi yhdistää stopoverin Lissabonissa/Portossa?

  • Hei,

   näihin TAPin lentoihin on hankala saada lisättyä stopoveria kohtuuhintaan, joten kannattaa tutkia myös tuleeko yhdensuuntaisten Helsinki-Lissabon, Lissabon-Azorit ja Azorit-Helsinki lentojen ostaminen halvemmaksi.

   Azorien sisäiset jatkolennot ovat muuten maksuttomia tietyin rajoituksin, jos ostat erilliset lennot Lissabonista tai Portosta Azoreille. Lisätietoa maksuttomista jatkolennoista löytyy SATA:n kotisivuilta. Maksuttomat jatkolennot ovat hyödynnettävissä ainoastaan, jos lennot Suomesta Portugaliin ovat erillisellä lipulla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *