Kevätlennot Kroatiaan 102 euroa, Montenegroon 105 euroa, Barcelonaan 106 euroa, Nizzaan 109 euroa…

Norwegianin kevätlennot Helsingistä Alicanteen ja Montenegroon ovat varattavissa halvimmillaan 105 eurolla, Barcelonaan 106 eurolla, Dubrovnikiin 106 eurolla, Nizzaan 109 eurolla, Pulaan 102 eurolla ja Splitiin 104 eurolla.

Tarjouslentoja on myynnissä sunnuntaihin 1.3.2020 saakka.

Esimerkkilentoja Alicanteen

Esimerkkilentoja Barcelonaan

Esimerkkilentoja Dubrovnikiin

Esimerkkilentoja Montenegron Tivatiin

Esimerkkilentoja Nizzaan

Esimerkkilentoja Pulaan

Esimerkkilentoja Splitiin

Hintatiedot on tarkistettu 27.2.2020 klo 3.00 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

6 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Kroatiaan 102 euroa, Montenegroon 105 euroa, Barcelonaan 106 euroa, Nizzaan 109 euroa…

 1. Nyt ei pääse käyttämään tuota koodia, vaan herjaa teknistä vikaa. Onkohan todella bugi vai koodi mennyt jo vanhaksi?

  • Meillä ei ole varmaa tietoa, mutta itse odottelisin muutaman tunnin lentojen varaamisen kanssa. Alennuskoodin pitäisi olla voimassa vielä tämän päivän ajan voimassa Norwegianin kotisivujen mukaan.

  • Koodin pitäisi vielä toimia keskiyöhön saakka.

 2. Okei, kiitos korjauksesta. Itse katsoin näemmä vain tuon LowFare+ enkä sen enempää. Tiedänpähän jatkossa tutkia tarkemmin

 3. Ottakaa huomioon, että noille lennoille noilla hinnoilla saa mukaan vain ja ainoastaan istuimen alle mahtuvan laukun. Jos haluat ottaa vyölaukkua isomman repun mukaan niin hinta pomppaa heti n. 30e/suunta. Toki siiten saa jo ruumaan menevän laukunkin mukaan

  • Ei ne laukkumaksut noin korkeita ole. Suuresta ylähyllylle sijoitettavasta käsimatkatavarasta Norwegian veloittaa Euroopan lennoilla 5-7 euroa/suunta ja ruumalaukusta ~15-25 euroa/suunta. Norwegianin tiukentuneista säännöistä olemme kertoneet tammikuussa.

   Laukkumaksut pystyy maksamaan kahdella eri tavalla. Ostamalla lisäpalvelut erikseen tai ostamalla kalliimman lipputyypin. LowFare+ -lippuun korottaminen kannattaa lähinnä, jos haluat tuoda lennolle ruumalaukun ja suuren käsimatkatavaran.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *