4 vuorokautta Krakovassa 125 euroa (lennot Turusta)

Neljän vuorokauden matka Krakovaan on varattavissa halvimmillaan 125 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 4 yötä 3,5* Lux Aparthotel huoneistohotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 15.2.2020 klo 12.15 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Krakovassa 125 euroa (lennot Turusta)

  1. Hei, olisi suunnitelmissa mennä toukokuun puolivälin jälkeen Krakovaan, toistaiseksi lennot näkyvät olevan 136e per henkilö Wizzairilla. Millä aikavälillä julkaisevat noita edullisempia hintoja?

    • Wizzin tulevista kamppiksista on hankala sanoa mitään varmaa. Ajankohdat vaihtelevat melko paljon vuosittain.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *