Finnairin lomalennot Dominikaaniseen tasavaltaan 360 euroa (*loppuunmyyty*)

Tjäreborg myy Finnairin suoria lentoja Helsingistä Punta Canaan 360 eurolla. Lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja lennoilla tarjoiltavat ateriat. Ruumalaukusta Tjäreborg veloittaa 40 euron lisämaksun.

Lentojen varaamista kannattaa kokeilla 30-60 minuutin kuluttua uudestaan, jos lentoja ei tällä hetkellä ole saatavissa. Tjäreborgin varausjärjestelmä välillä väittää virheellisesti lentojen olevan loppuunmyytyjä useiden asiakkaiden tutkiessa samoja lentoja.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraavalle lennolle

Hintatiedot on päivitetty 10.2.2020 klo 18.00 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

Kommentti aiheesta “Finnairin lomalennot Dominikaaniseen tasavaltaan 360 euroa (*loppuunmyyty*)

  1. Näiden lentojen varaamista kannattaa yrittää uudestaan 30-60 minuutin päästä, jos lentoja ei ole tällä hetkellä saatavissa. Tjäreborgin varausjärjestelmä välillä väittää virheellisesti lentojen olevan loppuunmyytyjä monien asiakkaiden tutkiessa samoja lentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *