Finnairin lennot Kaliforniaan 464 euroa

Finnairin operoimat suorat lennot huhti-kesäkuussa Helsingistä San Franciscoon ovat varattavissa 464 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 10.2.2020 saakka.

Finnairin operoimien lentojen hintaan sisältyy käsimatkavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat. Matkapäivistä riippuen halvimmat Finnairin operoimat lennot myydään joko British Airwaysin, Finnairin tai Iberian lentonumerolla.

(Tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti suorista lennoista kiinnostuneille. Alkuvuoden aikana Kaliforniaan tulee mahdollisesti myyntiin hieman halvempia välilaskullisia lentoja.)

Esimerkkilentoja

Hintatiedot on tarkistettu 4.2.2020 klo 4.40 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

10 kommenttia aiheesta “Finnairin lennot Kaliforniaan 464 euroa

 1. Onkohan odotettavissa tarjouskampanjoita esim. Washingtoniin/New Yorkiin syyskuulle vielä tässä kevään aikana? Erityisesti suorat lennot/Finnair kiinnostaa.

 2. Hei,
  osaatko sanoa onko tyypillistä että jenkkeihin tulee heinäkuulle alennuslentoja (alle 600 e lentoja) myöhemmin keväällä? Toiveenani olisi päästä juuri Kaliforniaan (sacramentoon) mutta valitettavasti tämä tarjous ei yletä heinäkuulle saakka. Nyt sitten pohdituttaa kannattaisiko ottaa nämä lennot ja lähteä kesäkuussa vai odottaa ja kokeilla onnea, että löytyisikö kohtuuhinnalla lennot heinäkuulle myöhemmin…Voisin myös matkustaa vaikka NYCiin tai mihin tahansa Jenkeissä ja ottaa sisäisen lennon Sacramentoon. Pelkään vain että mitä jos tarjouslentoja ei tulekaan ja tämä olisi nyt suora ja kohtuuhintainen mutta hiukan aiottu aiempi ajankohta.

  • Heinäkuu on lähes poikkeuksetta vuoden kallein kuukausi lentää Euroopasta Pohjois-Amerikkaan ja se on yleensä rajattu lähes kaikkien turistiluokan tarjousten ulkopuolelle.

  • Kiitos sinulle avusta. Luulen että voi olla viisainta ottaa nämä lennot. Kiitos sinulle!!! Tämä sivusto on paras <3

 3. 27.4 – 4.5 Tukholmasta San Fransiscoon Finnairilla 367euroa. Mikähän ihmeen järki tässäkin on, kun tuo sisältää samat lennot kuin tämä 464euron tarjous, mutta 100e halvempi kahdella ylimääräisellä HEL-ARN lennolla.

  • Tähän on oikeastaan useampi syy. Lentoja varatessa matkailijat suosivat suoria lentoja ajansäästön takia, joten lentoyhtiöt joutuvat myymään välilaskullisia lentoja alennettuun hintaan vaikka välilaskullisten lentojen tuotantokustannukset ovat yleensä korkeampia (hintadifferointi).

   Viime vuosina Ruotsin kruunu on heikentynyt minkä vaikutus ei ainakaan vielä siirtynyt täysimääräisenä Ruotsista lähtevien lentolippujen euromääräisiin hintoihin (hintajäykkyys). Lisäksi osa Tukholmasta lentävistä yhtiöistä ei lennä Suomeen ja toisaalta paikalliset kuluttujat usein suosivat paikallisia lentoyhtiöitä, jos muuten identtisten lentojen hintaero 10-20 euron luokkaa.

  • Pitää kysyä, jos otan Arlanda-San Fransisco lennot välilaskulla Helsinkiin, niin onko mahdollista että palatessa jään suoraan Helsinkin lentokentälle, menemättä Arlandaan?
   Ja tässä tapauksessa minulla olisi vain käsimatkatavarat.

   Voiko tästä saada jotain sanktioita jälkeenpäin?

  • Epa: Lippuehtojen mukaisesti sinun pitää matkustaa sinne Arlandaan tai Finnairilla on oikeus laskuttaa sinulta aiheutuneet kulut. Ja otetaan huomioon että lennot siis sisältävät koneen vaihdon, niin jäät tuosta tempusta kiinni varmasti. Finnairin tuntien myös saat jonkun järjettömän laskunkin perässä.

 4. Millekköhän ajankohdalle nuo välilaskulliset lennot mahdollisesti tulevat?

  • Tulevista tarjouksista meillä ei ole varmaa tietoa. Olemme lisänneet kommentin lähinnä sen takia, ettei kukaan pety jos jossain välissä myyntiin tulee halvempia välilaskullisia (!) lentoja myyntiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *