3 vuorokautta Gdanskissa 84 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden Gdanskin matka on varattavissa alk. 84 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 4* IBB Hotel Dlugi Targ hotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 4.2.2020 klo 17.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

Kommentti aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 84 euroa (lennot Turusta)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *