4 päivää Amsterdamissa 254 euroa

4 päivän Amsterdamin matka on varattavissa alk. 254 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin/KLM:n suorat lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 29.1.2020 klo 6.15 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).

2 kommenttia aiheesta “4 päivää Amsterdamissa 254 euroa

 1. Ymmärrän että hinnat ovat alkaen, mutta kun esim tuon 3.-6.3. Tarjouksen avaa niin tarjoaa hinnaksi 455e per henkilö.. 200e enemmän kun itse tarjouksen infossa..

  • Hei,

   Matkojen hintatiedot perustuvat tarjouksen julkaisuhetkellä voimassaolleisiin ja manuaalisesti tarkistettuihin hintatietoihin. Tämä tarjous on julkaistu kuukausi sitten.

   Siksi tarjouksen tiedoissa on mainittu ”Hintatiedot on tarkistettu 29.1.2020 klo 6.15 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).”

   Ylläpidämme sivustoa blogimaisesti, jonka vuoksi emme poista vanhoja tarjouksia (aiempien hintatiedoista jne. on hyötyä mm. matkabudjettia laadittaessa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *