Kevätlennot Venetsiaan 130 euroa

Norwegianin kevätlennot Helsingistä Venetsiaan ovat varattavissa halvimmillaan 130 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

2 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Venetsiaan 130 euroa

  1. Hei, alusin jakaa tällaisen ”karmean” havainnon täällä lentoihin liittyen… Katselin nimittäin skyscannerilla Tukholmasta lentoja maaliskuulle, määrittelemättömiin ajankohtiin. Löysin kymmeniin eri maihin perjantailentoja ja sunnuntaipaluita 13-18€ per lippu. Omalla kokemuksella voin sanoa, että Suomi on ainoa maa maailmassa, jossa matkustaminen on kallista. Tekosyitä tähän varmaan löytyy pitkä lista, kuten kaikkeen muuhunkin mikä kaventaa elämänlaatua.

    Loppuun vielä haaste: etsi mistä tahansa Euroopan länsimaasta väh. 35v henkilö, joka ei olisi matkustanut 50:een eri maahan. Onnistutko löytämään? Keski-Euroopan veljethän reissaavat joka toinen vkl. Ja meanwhile in finland. Todella, todella lannistavaa, kaiken muun huomioiden. Vetää täysin sanattomaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *