Ebookersin tammiale

Ebookersin tammiale on alkanut! Tarjouksessa on mm. lento+hotellipaketteja suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin Euroopassa ja satoja hotelleja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisätietoa tarjouksesta.

Lento+hotellipaketeista 60 euron alennus

Lisäksi alennuskoodilla EBOO60 saa 60 euron alennuksen tietyistä ebookersin lento+hotellipaketeista. Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 500 euroa (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). Alennuskoodi on voimassa perjantaihin 31.1.2020 saakka ja sen voi käyttää matkoihin aikavälillä 23.1.2020 – 30.9.2020. Lisätietoa tarjouksesta.

Hotelleista 15 % alennus

Ebookersin uudella alennuskoodilla EBOO15 saa 15 % prosentin alennuksen useimmista ebookersin hotelleista. Alennuskoodi on voimassa perjantaihin 31.1.2020 saakka ja sen voi käyttää hotellivarauksiin aikavälillä 23.1.2020 – 30.6.2020.  Poikkeuksena tietyt kansainväliset hotelliketjut (Accor, Hilton, Marriott, Radisson jne.), jotka on rajattu tämän tarjouksen ulkopuolelle. Lisätietoa tarjouksesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *