3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden Gdanskin matka on varattavissa alk. 79 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin lennot Helsingistä ja 3 yötä 3* Apart Neptun hotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 29.1.2020 klo 13.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

 1. Hei! Haluaisin varmistaa olen vk32 raskaana ja mihin vk asti lentokone yhtiö ottaa koneeseen ettei tarvitse hakea erillinen lääkäritodistus?

  • Hei,

   28 viikon jälkeen matkaa varten tarvitset lääkärintodistuksen. Kaksosia odottaessa 32 viikolla matkustaminen Wizzin lennoilla ei ilmeisesti ole mahdollista (säännöt ovat epäselviä sen osalta voiko kaksosia odottaessa matkustaa Wizzin lennoilla 31 vai 32 viikkoon saakka).

   ”Pregnant women may not travel on Our flights after the 34th week of pregnancy. In case of twin pregnancy, the relevant time limit is the 32nd week of pregnancy. Women who are over their 28th week of pregnancy may only travel on Our flights if they provide Us with a medical certificate confirming their fitness to travel by air. Wewill only be liable in accordance with these General Conditions of Carriage for any health problems to pregnant women and/or their unborn child that may occur during or as a result of carriage by air.The medical certificatemustbe issued within 6 days of the flight date.”

   https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/wah_gcc_eng-17-4-4-clean_dec_2019_9c35fa3c.pdf

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *