Matkamessutarjoukset 2020

Tälle sivulle kokoamme lentoyhtiöiden, hotelliketjujen, matkatoimistojen, laivayhtiöiden ja muiden varaussivustojen matkamessutarjouksia ja muita ajankohtaisia tarjouksia.

Päivitämme listaa säännöllisesti viikon ajan.

Lentotarjoukset

Finnair

Finnairin tarjouksina mm. lennot Lontooseen alk. 109 €, Krakovaan 119 €, Amsterdamiin 129 €, Wieniin 139 €, Pekingiin 429 €,  Hongkongiin 479 € ja Japaniin alk. 569 €.

Icelandair

Icelandairin lennot Islantiin alk. 144 €. (Icelandair myy myös tarjouslentoja myös Pohjois-Amerikkaan alk. 449 €, mutta moniin kohteisiin kilpailijat myyvät halvempia lentoja…)

Norwegian

Norwegianin lentojen verottomasta hinnasta 21.1.2020 saakka jopa 20 % alennus. Matkustusaika: 27.1.-31.3.2020. (Todellinen alennus on tyypillisesti ~10 %.)

Qatar Airways

Qatar Airwaysin tiettyjen lentojen verottomasta nettohinnasta saa 10 % alennuksen henkilökohtaisella alennuskoodilla, jonka saa Qatar Airwaysin erittäin vaatimattomalta messuosastolta. Lukijoiden käyttöön keräsimme 10 kertakäyttöistä koodia, jotka löytyvät kommenttiosiosta. Alennuskoodiin sisältyy runsaasti rajoituksia, joten siitä tuskin on hyötyä useimmille lukijoille. (Ennen lentojen varaamista suosittelemme tarkistamaan saako samat lennot varattua Skyscannerin kautta Qatarin kotisivujen hintoja halvemmalla.)

SAS

SASin lennot Helsingistä Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 459 eurolla Skyscannerin kautta maanantaihin saakka. Esim. 24.2.-2.3., 4.-16.3., 11.-23.3., 19.-30.3., 25.3.-7.4., 25.4.-4.5., 4.-18.5., 24.8.-7.9., 4.-14.9.  ja 16.-28.9.

TAP Air Portugal

Alennuskoodilla MATKA 15 % alennus TAP Air Portugalin lennoista (alennusta ei saa pelkät käsimatkatavarat sisältävästä discount -lipputyypistä). TAP ei ole julkaissut alennuskoodin kaikkia rajoituksia.

Turkish Airlines

Lennot Istanbuliin alk. 169 €, Antalyaan ja Alanyaan 179 €, Izmiriin, Ankaraan ja Cappadoccian 189 € ja Konyaan 219 € sunnuntaihin saakka. Matkustusaika: toukokuun 2020 loppuun saakka.

Matkatarjoukset

Ebookers

Ebookers myy alennettuun hintaan mm. lento+hotellipaketteja kaupunkilomakohteisiin ja hotelleja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisäksi tietyistä ebookersin lento+hotellipaketeista saa 120 euron alennuksen alennuskoodilla EBOO120 . Minimivaraus: 1000 euroa (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset).

Expedia

Expedia myy alennettuun hintaan lento+hotellipaketteja suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin Euroopassa. Lisäksi tarjouksessa on satoja hotelleja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat myy talven, kevään ja kesän matkoja alennettuun hintaan.

TUI

TUI myy ensi kesän ja talven matkoja alennettuun hintaan.

Apollomatkat

Apollomatkojen matkamessutarjoukset julkaistaan torstaina.

Hotellitarjoukset

Ebookers

Ebookersin tammialeen osallistuu satoja hotelleja Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa.

Hotels.com

Hotels.comin uudenvuoden aleen osallistuu satoja hotelleja Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Karibialla.

Glo Hotels

Päivän joustavasta hinnasta 25 % alennus alennuskoodilla PROMATKA 31.1.2020 saakka. Matkustusaika: 14.1.-17.5.2020.

Holiday Inn

Hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäöistä jopa 35 % alennuksella Helsingin, Vantaan ja Tampereen Holiday Inn -hotelleissa sunnuntaihin 19.1.2020 saakka.

Hostellijärjestö (HI Hostels)

Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 € sunnuntaihin 19.1.2020 saakka (normaalisti 20 €).

Hotel Indigo Helsinki

Hiihtoloman, pääsiäisen ja heinäkuun lomayöt nyt jopa 30 % alennuksella Hotel Indigossa sunnuntaihin 19.1.2020 saakka.

Naantalin ja Ruissalon kylpylät

Ruissalon kylpylän matkamessutarjouksena Standard-huone kahdelle 80 €/vrk ja Naantalin Kylpylän messutarjouksena Comfort-huone kahdelle 130 €/vrk kampanjatunnuksella MATKA maanantaihin 20.1.2020 saakka. Aamiainen ja kylpylän käyttö sisältyy hintaan.

Scandic Hotels

Viikonloppu- ja kesäyöt Scandiceissa alk. 84 € alennuskoodilla TRAVEL. Viikonloppuisin 24.1.–31.12.2020 ja joka päivä kesäkaudella 18.6.–9.8.2020.

Muut

Eckerö Line

Alennuksia Tallinnan risteilyistä ja hotellipaketeista. Esim. päiväristeily Tallinnaan alk. 10 € / henkilö.

Lonely Planet

Suoraan kustantajalta ostetuista Lonely Planetin matkaoppaista saa 45 % alennuksen alennuskoodilla sunnuntaihin 19.1.2020 saakka.

LuxExpress

LuxExpressin bussilipuista saa 50 % alennuksen alennuskoodilla 2020 lipun hinnasta 21.1.2020 saakka. Alennuskoodin hyödyntämällä saa varattua esimerkiksi bussilipun Helsingistä Pietariin alk. 7,5 € / suunta. Matkustusaika 15.1.-30.4.2020. Muistathan hankkia matkaa ilmaisen sähköisen viisumin.

Matkapojat

Matkapojat myy mm. hotellimatkoja ja risteilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan alennettuun hintaan.

Tallink Silja

Tallink Siljan tarjouksina mm. 22 tunnin risteily Tallinnaan alk. 10 € / hytti ja päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä alk. 39 € / hytti.

Viking Line

Alennuksia Tallinnan ja Tukholman risteilyistä 21.1. saakka. Esim. päiväristeily Tallinnaan alk. 6 € / henkilö ja päivä Tukholmassa risteily Helsingistä alk. 20 € (B4-hytti). Useimmat tarjoukset edellyttävät Viking Club -jäsenyyttä (liittyminen maksutonta).

Päivitetty 16.1.2020 klo 23.50.

20 kommenttia aiheesta “Matkamessutarjoukset 2020

 1. Qatar Airways jakaa messuilla kertakäyttöisiä alennuskoodeja, joilla saa tietyistä lennoista pienen alennuksen. Messuille ei meidän mielestä ainakaan pelkkien tarjousten takia kannata raahautua, joten keräsimme lukijoiden käyttöön 10 kertakäyttöistä alennuskoodia.

  Ennen lentojen varaamista Qatarin sivujen kautta kannattaa tarkistaa saako samat lennot varattua lentoyhtiön esimerkiksi Skyscannerin kautta lentoyhtiön kotisivujen hintoja halvemmalla.
  Alennuskoodin ehdot löytyvät täältä.

  FI30YRHXR
  FI30YRGKE
  FI30YRFLU
  FI30YREUR
  FI30YRDYZ
  FI30YRDYS
  FI30YRIW0
  FI30YRCSW
  FI30YR0CP
  FI30YR5LH
  FI30YR6W1

 2. Miten muuten lennot Jenkkeihin, onko HEL-NY , LAX-HEL 540 € OK hinta vai pitääkö vielä odottaa, nämä olis vasta loka marraskuu, onko ollut sellaisia paketteja tarjouksessa missä olis ollut myös Jenkki sisäiset lennot.

  • Juu, tämä kiinnostaa kanssa itseänikin!

   Koskakohan olisi edullisinta mennä Los Angelesiin nyt keväällä?

   Ja onko kenelläkään tiedossa jotain edullisia diilejä tästä?

 3. TAP Portugalin tarjouskoodi ei toimi, sillä ei saa alennettua hintaa.
  Olen kokeillut hakea useilla lennoilla. Valitsen aina muun hintaluokan kuin halvimman discount-luokan, ja laitan koodin MATKA. TAP Portugalin systeemi ilmoittaa, että MATKA-koodi on aktivoitu.
  Mutta lennon hinta ei muutu halvemmaksi, ei edes kun etenee varauksen kanssa maksuvaiheeseen.
  Harmi, olisin ostanut niiltä lennot.

  • Mihin kohteeseen ja mille kuulle etsit lentoja? Tutkisin mielelläni tarkemmin. Alennusta ei saa halvimmista pelkät käsimatkatavarat sisältävistä discount -lipputyypin lipuista, joten alennuskoodista on hyötyä lähinnä ruumalaukun kanssa reissatessa. Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa liput saa usein varattua Skyscannerin ja momondon kautta hieman halvemmalla.

  • Olen etsinyt esimerkiksi lentoja Helsingistä Ponta Delgadaan, ensi kesälle.
   Ja ollut huolellinen siinä, että valitsen kallimman luokan kuin sen discountin.

   Kun MATKA-koodi ei ole laskenut hintaa, olen kokeillut lentohaussa Hki-Lissabon, ja lähikuukausille, eli esimerkiksi maaliskuu.
   Ei laske hintaa siinäkään. Systeemi ilmoittaa, että MATKA-koodi on aktivoitu. Mutta hinta ei muutu halvemmaksi.

  • Kiitos vastauksesta. Tutkin hieman tarkemmin ja tähän TAPin alennuskoodiin näyttäisi liittyvän matkustusaikarajoituksia, joita TAP ei missään markkinointimateriaalissaan eikä lehtimainoksissa ole maininnut. Tämä koodi on peräisin TAPin tuoreimmasta Mondosta ostamasta koko sivun mainoksesta.

   Esimerkiksi maaliskuulle lentoja etsiessä sain Ponta Delgadan lennoista alennuksen (kuvakaappaus), mutta en kesälennoista.

  • Hankala sanoa tulevien tarjousten hintatasosta, mutta viime aikoina Helsingistä Balille on ollut aika nihkeästi myynnissä alle ~600 euron ruumalaukun sisältäviä lentoja. Matkasuunnitelmasta riippuen kannattaa mahdollisesti etsiä lentoja myös Indonesian pääkaupunkiin Jakartaan, jonne on viime aikoina on ollut saatavissa melko usein alle 450 euron lentoja.

 4. Moi,

  oisko mahdollista saada tietoon ne päivät, jona bussiliput Helsingistä Pietariin LuxExpressillä ovat noin halpoja?

  • Näitä 7,50 € / suunta lippuja löytyi nopealla haulla esimerkiksi päiville 5.-10.2. ja 2.-5.3 Tarjouslippuja löytyy kokeilemalla myös muille päiville.

   Halpojen tarjouslippujen löytäminen edellyttää alennuskoodin 2020 syöttämistä hakulomakkeessa kohtaan campaign code.

  • Turkish Airlinesin matkamessutarjoukset ovat jo myynnissä vaikka niistä ei löydy mainintaa yhtiön kotisivuilta. Esimerkiksi Istanbuliin on myynnissä 169 euron lentoja mm. seuraaville päiville: 5.-10.3., 12.-17.3., 23.-28.4., 30.4.-5.5., 7.-12.5. ja 11.-16.5.
   Messutarjousten hintatiedot ovat peräisin Turkish Airlinesin edustajan tiskin alta etsimästä lapusta (kuvakaappaus). Edustajan mukaan lapussa oleva viimeinen myyntipäivä on virheellinen. Eilen saamani tiedon mukaan Turkishin Turkin tarjouslentoja on myynnissä sunnuntaihin saakka.

 5. Mitä kautta nuo Turkish Airlinesin tarjoukset on mahdollista saada tuohon hintaan?

 6. Finnair ja Aurinkomatkat eivät ole vuoden 2020 Matkamessuilla mukana omalla standillaan. Siksi minusta on harhaanjohtavaa puhua heidän kohdalla (matka)messutarjouksista ja listata niitä tähän ryhmään!

  Tallink/Silja jakoi Matkamessut-osastollaan ”messutarjouskoodia”, jolla saa mm. Tukholman risteilyn H:gistä alimmillaan 30 €/hytti ja Tallinnan risteilyn alimmillaan 10 €/hytti. Joten messuille, kipin kapin.

  • Aurinkomatkat, TUI ja useampi muu matkatoimistoalan liiton jäsen käyttää kotisivuillansa tammikuun kamppiksista ilmaisua matkamessutarjous, vaikka yhtiöt ovat luopuneet omasta ständistä messuilla. Matkoja Kreikan kaltaisiin suosittuihin valmismatkakohteisiin myy useampi matkanjärjestäjä, joten ainakaan hintojen vertailemisen kannalta Aurinkomatkojen ja TUI:n kamppisten mainitsemisesta tuskin on haittaa…

   Lisäsin Tallink Siljan kamppiksen listaan. Kamppiskoodit on muuten julkaistu myös varustamon etusivuilla, joten suhtaudun hieman epäillen kannattaako messuille raahautua pelkkien tarjousten takia…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *