7 päivää Berliinissä 267 euroa

7 päivän Berliinin matka on varattavissa alk. 267 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin lennot Helsingistä ja 6 yötä 4* RIU Plaza hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 17.1.2020 klo 16.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “7 päivää Berliinissä 267 euroa

  1. Ärsyttää, että Expedian haut tyrkyttävät hostelleja (ja yhteismajoitusta) kun hakee Berliinin reissua yhdelle hengelle.
    Ei tod kiinnosta jakaa huonetta outojen ihmisten kanssa.

    • Hei,

      matkoja omille päiville etsiessä voit rajata hakutuloksia majoitustyypin perusteella. Tietokoneella Expedian sivuilla selatessa pääset rajaamaan hakutuloksia eri kriteerien perusteella oikeasta reunasta löytyvästä valikosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *