Viikko Kroatiassa 303 euroa

Viikon kevätmatka Kroatiaan on varattavissa alk. 303 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Norwegianin lennot Helsingistä ja 7 yötä 3,5* huoneisto Peruzovic Rooms & Apartmentsissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 11.1.2020 klo 18.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

4 kommenttia aiheesta “Viikko Kroatiassa 303 euroa

  1. Onko matkoja 28-31.5 edulliseen hintaan!? Ollaan ystävän kanssa suunniteltu matkaa niille päivillke juyrikin dplittiin.ja saatukin päivät jo vapaiksi.

    • Hei! Noille päiville on hankala löytää järkeviä lentoja. Torstaisin esimerkiksi Finnairin lento Helsingistä lähtee illalla ja sunnuntaisin Splitistä Helsinkiin aamulla. Norwegian ei lennä Splitistä Helsinkiin sunnuntaisin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *