4 vuorokautta Krakovassa 92 euroa (lennot Turusta)

Neljän vuorokauden matka Krakovaan on varattavissa halvimmillaan 92 eurolla / henkilö ebookersin kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 4 yötä 3,5* Lux Aparthotel huoneistohotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 7.1.2020 klo 14.45 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *