Pegasus Airlines aloittaa halpalennot Helsingistä Istanbuliin

Turkkilainen halpalentoyhtiö Pegasus Airlines aloittaa kesäkuussa suorat lennot Helsingistä Istanbulin Sabiha Gökçenin lentoasemalle, jonne yhtiö lentää 9.6.2020 alkaen neljä kertaa viikossa.

Pegasus myy samalle lipulle jatkolentoja Helsingistä Istanbulin kautta Turkkiin, lähi-itään, Pohjois-Afrikkaan ja Keski-Aasiaan.

Tiistaihin 7.1.2020 saakka Helsingin lennot ovat varattavissa ainoastaan Pegasusin mobiilisovelluksen kautta.

Pegasusin lisäksi myös Turkish Airlines lentää Helsingistä Istanbuliin kaksi kertaa päivässä.

13 kommenttia aiheesta “Pegasus Airlines aloittaa halpalennot Helsingistä Istanbuliin

 1. Vieläkö meinaatte lentää kyseisellä yhtiöllä? 5.2.2020 yksi Pegasuksen kone tuli kolmena kappaleena perille Istanbulissa. Ei hirveen luotettava fiilis tullut yhtiöstä.

  • Olen lentänyt yli kymmenen kertaa kansainvälisillä sekä kansallisilla Pegasus lennoilla. Hyvin on päästy perille.

   Lipun hinta on ollut edullinen. FINNAIRIN hinnoista matkan hinta noin 50-60% edullisempi.Aikaa on kulunut huomattavasti enemmän. Aika ei ole kaikille tuloa.

   Uskon menestykseen, jos lippujen hinnat ovat lähes samalla tasolla, kuin liput Arlandasta Turkkiin.

   Finnair ei alenna lippujen hintoja, vaikka paikkoja olisi myyty vain noin 60%, vaan nostaa lipun hintoja mitä lähemmäs lähtö päivää tullaan. Kummallinen ajattelu markkinoinnissa. Ilmaston muutos täydellä tai vajaalla matkustaja määrällä, on mikä?

 2. Tätä olen odottanut. Lennot päiväaikaan lokakuulle, 140eur menopaluu. Sämpyläkin lennolla kaupan päälle.

 3. Miksi et usko? Kyllä ihmiset varmasti maksaa mielellään 100-150e vähemmän lentolipusta Se on jo iso säästö

 4. Kauankohan kestää jamaksaa lento Antalyaan välulaskuineen?

 5. Sitten on hyvä jatkaa myös Ercanin kentälle Pohjois-Kyprokselle,koska monet lennot lähtevät juuri tuolta S.G-kentältä.

 6. Todellakin hieno uutinen ja toivottavasti hinnat vähän vielä laskee! Uskon että kysyntää on ja kilpailu on hyvästä.

  • Paljonkohan uusia väärillä papereilla tulevia pakolaisia saamme?

  • Mielenkiinnosta olisi kiva tietää millä logiikalla uuden reitin pitäisi lisätä paperittomien tuloa Suomeen. Istanbulista pääsee jo nyt Turkish Airlinesin lennoilla Suomeen… Turkishista poiketen Pegasus on yksityisyritys, joten oikean puolueen jäsenkirjalla tuskin on samanlaista merkitystä työntekijöitä rekrytoitaessa kuin valtionyhtiöissä…

  • Usein uusille reiteille tulee myyntiin halpoja tarjouslentoja vasta muutaman viikon kuluttua lehdistötiedotteen lähettämisestä, joten lentojen ostamisen kanssa kannattaa odottaa hetki.

  • Reitin kannattavuus on mielenkiintoinen kysymys. Tämä reitti ei perustu pelkästään suomalaisten Turkin matkailuun. Monista halpalentoyhtiöistä poiketen Pegasus myy myös jatkolentoja samalle lipulle Suomessa asuvien maahanmuuttajien kannalta relevantteihin kohteisiin. Hankala sanoa onko kysyntää riittävästi 4 viikkovuorolle Istanbuliin, mutta Pegasus on useamman vuoden ajan lentänyt muista Pohjoismaista.

   Turkish Airlinesin Istanbulin lentojen alkaen-hinnat ovat viime aikoina pyörineet usein 250-300 euron tienoilla, joten kilpailu on joka tapauksessa tervetullutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *