Ebookersin matkapaketeista 60 euron alennus

Ebookersin uudella alennuskoodilla EBOO60 saa 60 euron alennuksen tietyistä lento+hotellipaketeista. Alennuskoodi on voimassa maanantaihin 6.12.2020 saakka ja sen voi käyttää 30.9.2020 mennessä päättyviin matkoihin.

Alennuskoodi syötetään varauksen maksusivulla kohtaan ”Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi.

Ohjeet alennuskoodin käyttöön

Alennuskoodilla EBOO60 saa 60 euron alennuksen ebookersin lento+hotellipaketeista. Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 500 euroa (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). Alennuskoodi on voimassa 6.1.2020 saakka ja sen voi käyttää matkoihin aikavälillä 4.1. – 30.9.2020. Alennuskoodia ei voi käyttää useimpiin ketjuhotelleihin. Lisätietoa tarjouksesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *