Lennot Indonesiaan 450 euroa

Qatar Airwaysin lennot tammi-toukokuussa Helsingistä Jakartaan ovat varattavissa halvimmillaan 450 eurolla Skyscannerin kautta.

Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.1.2020 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

18 kommenttia aiheesta “Lennot Indonesiaan 450 euroa

 1. Olisko vinkkejä kuinka löytää järkevän hintaisia yksisuuntaisia lentoja aasiasta (KUL,BKK tai SIN) Suomeen?

 2. Kiinnostaisi ehkä muuten lennot mutta uutuutena tullut tuo ”vaihto omalla vastuulla” ei lämmitä.
  Monta kertaa lentänyt Qatarilla Aasiaan ja esimmäistä kertaa näen tämän.

  • Teemme postauksen, kun löydämme mielenkiintoisia tarjouslentoja.

 3. Meidän 7 hengen perheellä on haaveissa loma Thaimaassa/ Malesiassa tai Sri Lankassa marras-joulukuun vaihteessa 2020. Kannattaako lennot näin isolle porukalle ostaa jo nyt kun ovat tulleet myyntiin, vai onko todennäköistä että hinnat laskee lähempänä?

 4. Jakartasta ei nyt kovin pitkä lento ole Balille. Air Asialla lennellyt aika paljon ja hinnat on kohillaan, samoin koneet on hyviä – paitsi se yks joka joskus tippu;-(

  • Tällä hetkellä Meksikoon ei ole myynnissä erityisen mielenkiintoisia tarjouslentoja Suomesta. Viimeksi ~400 euron tarjouslentoja oli myynnissä kolme viikkoa sitten.

   Meksikon ja muille Pohjois-Amerikan lennoille on hyvin tyypillistä se, että mielenkiintoisimmat tarjouslennot ovat myynnissä ovat ainoastaan 1-3 päivän ajan. Kannattaa miettiä jo nyt alustavaa matkasuunnitelmaa ja pohtimaan tarkemmin milloin pystyt matkustamaan. Lentoja omatoimisesti etsiessä kannattaa tutkia reittilentojen lisäksi myös TUI:n Cancunin lomalentojen hintoja.

   Pohjois-Amerikan lennoista olemme julkaisseet kesällä päivitetyn tietopaketin.

 5. Onko mielikuvaa, että on Balille koskaan ollut heinäkuussa tarjouslentoja? Kaikki näyttää min 730€ tällä hetkellä.

  • Moikka! Onko reissun aloittaminen heinäkuun puolella välttämätöntä? Kohtuuhintaisten lentojen löytäminen on hieman helpompaa, jos pystyt lähtemään reissuun tarvittaessa kesäkuun puolella. Paluu heinäkuussa ei välttämättä ole ongelma. Usein menolennon ajankohta määrittää Aasiaan lennettäessä hinnoittellaanko lippu korkeasesongin vai normihinnaston mukaisesti.

 6. Kiinnostaa lennot Filippiineille joulukuu-tammikuu. Löytyykö teidän kauttanne edullisesti?

 7. Balille pitäisi päästä helmi-maaliskuussa. Löytyisikö sinne tarjouslentoja?

  • Balille ei pariin kuukauteen ole ollut kovin mielenkiintoisia tarjouslentoja myynnissä. Teemme toki postauksen, kun löydämme mainitsemisen arvoisia tarjouksia.

 8. Jonnekin Aasian lämpöön olisi ihana päästä aikavälille itsenäisyyspäivä-loppiainen, mutta nämä eivät taida taipua edullisesti siihen… Nuo matkustusjaksot menevät poikki juuri tuossa vuoden vaihteessa :/ Olisiko Lentodiileillä jeesiä ongelmaan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *