Halpalennot Turusta Gdanskiin, Krakovaan ja Liettuaan 20 euroa

Wizz Airin lennot Turusta Gdanskiin, Krakovaan ja Liettuan Kaunasiin ovat varattavissa halvimmillaan 20 eurolla Skyscannerin kautta.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkilentoja Turusta Gdanskiin

Esimerkkilentoja Turusta Kaunasiin

Esimerkkilentoja Turusta Krakovaan

Esimerkkilentoja Turusta Skopjeen

5 kommenttia aiheesta “Halpalennot Turusta Gdanskiin, Krakovaan ja Liettuaan 20 euroa

  1. Olen kaksi kertaa mennyt Wizz Turusta lähtevälle lennolle kuvakaappauksella boordarista. Molemmilla kerroilla jonossa turvaan ei ollut kuin muutama henkilö mun perässä. Kuvakaappauksella lennolle yrittävä aiheuttaa lisätöitä (kirjoittaa käsin boordarin) lentokenttähenkilökunnalle, mutta kummassakaan tapauksessa mua ei ole lisäveloitettu asiasta. Kun ihmettelin ikivanhaa käytäntöä, mulle kerrottiin että Wizz ei halua maksaa yläkerrassa käytössä olevista boordarin lukulaitteista. En siis suosittele muille samaa käytäntöä, lisämaksun vaara aina on olemassa. Tosin jos kaikki tulisivat Wizz turvaan Turussa pelkällä boordarin kuvakaappauksella ja jokaiselle kirjoitettaisiin käsin boordari siinä , ei lento lähtisi ajallaan. Ehkä Wizz muuttaisi käytäntöään sen jälkeen.

    • Turku on yksi harvoista kentistä, joilla mobiililippu ei kelpaa Wizz Airin lennoille.

  2. Wizzairilla on mobiilisovellus, käykö sen lippu ilmaiseksi paluumatkalla kaikkialla?

    • Mobiilisovelluksen kautta tehty lähtöselvitys kelpaa paluumatkalla. (Turku on yksi melko harvoista lentokentistä, jossa mobiilisovellus EI kelpaa.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *