Lennot Okinawalle (Japani) 469 euroa

Juneyao Airlinesin lennot Helsingistä Okinawalle ovat varattavissa halvimmillaan 469 eurolla ja Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki lennot 483 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on paikkatilanteen puitteissa myynnissä 31.12.2019 saakka.

Esimerkkilentoja

Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki esim.

Transit-matkustajien viisumivapaus

Suomesta Shanghain kautta Japaniin matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Passintarkastuksen yhteydessä on esitettävä kopio lentolipusta. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy Kiinan suurlähetystön kotisivuilta.

Kommentti aiheesta “Lennot Okinawalle (Japani) 469 euroa

  1. Kiinaan viisumitta matkustaessa on hyvä muistaa, että viisumittoman tulee ’rekisteröityä’ kertaalleen majoitusalueen poliisilaitokselle. Hotellit ja muut rekisteröidyt majoitusyritykset hoitavat tämän matkustajan puolesta, jonka seurauksena tätä ei yleensä edes matkustaessa huomaa. Jos käytät AirBnB majoitusta, niin tämä on sinun vastuullasi. Tuosta voi tulla oikeastikkin ongelmia, ja päästä hyvin epämiellyttäviin, tilanteisiin jos ei ole valppaana. Terveisiä kokemuksen syvästä rinta-äänestä.

    Ps. tästä huolimatta suosittelen lämpimästi AirBnB majoitusta tuntemattomissa maissa, myös kiinassa. Sitä kautta pääsee paikalliseen kulttuuriin sisälle aivan eri tavalla kuin muuten.

    -M

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *