4 vuorokautta Ateenassa 238 euroa

4 vuorokauden Ateenan matka on varattavissa alk. 238 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Air Serbian lennot Helsingistä ja 4 yötä 4* Athens Studios huoneistohotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 21.12.2019 klo 16.40 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista. Paikan päällä maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan.

2 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Ateenassa 238 euroa

  1. Hei, onko uskaliasta ottaa lennot noin lyhyellä vaihtoajalla, vaikka molemmat lennot ovatkin Air Serbian? Onko teillä tiedossa, johtuuko noin lyhyt vaihtoaika esim. että kone vain tankataan tms?

    • Hei! Belgradin kenttä on huomattavasti Helsinki-Vantaata pienempi kenttä, joten 50 minuuttia riittää koneenvaihtoon. Jatkolennot ovat muuten samalla lipulla, joten lentoyhtiö on ongelmatilanteissa vastuussa mm. majoituksen järjestämisestä ja odotusajan aterioista lentomatkustajien oikeuksia käsittelevän EY 261/2004 -asetuksen mukaisesti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *