Lomalennot Phuketiin 400 euroa (loppuunmyyty)

Tjäreborg myy Finnairin suoria lentoja Helsingistä Phuketiin 400 eurolla ja Punta Canaan (Dominikaaninen tasavalta) 450 eurolla. Lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja lennoilla tarjoiltavat ateriat. Ruumalaukusta Tjäreborg veloittaa 40 euron lisämaksun.

Tjäreborgin matkat suosittelemme maksamaan luottokortilla.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraaville lennoille

Hintatiedot on päivitetty 16.12.2019 klo 16.20 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

6 kommenttia aiheesta “Lomalennot Phuketiin 400 euroa (loppuunmyyty)

 1. Aurinkomatkojen äkkilähdöistä kannattaa katsoa myös Finnairin lentoja esim. Thaimaahan . Saimme 11.12 lennot Krabille 325€ hintaan. Hintaan kuuluu myös matkalaukut ja ruoat lennolla.

  • Hintoja verratessa kannattaa pitää mielessä se, että nämä lennot eivät olleet äkkilähtöjä vaan myynnisssä yli kuukauden ennen lennon lähtöpäivää. Äkkilähdöistä kiinnostuneille olemme muuten viime vuonna koonneet melko kattavan tietopaketin.

 2. Saako Finnairin silverillä näihin kuitenkin laukun ilmaiseksi, koska se on kuitenkin Finnairin lento? Vai katsotaanko tämä lippu jonkun toisen kirjoittamaksi?

  • Mielenkiintoinen kysymys. Emme tee minkäänlaista yhteistyötä Tjäreborgin kanssa, jonka vuoksi en pysty 100 % varmuudella vastaamaan tähän kysymykseen. En ainakaan nopealla haulla löytänyt pikkupränttiä, jonka mukaan tasoedut eivät olisi voimassa Tjäreborgin kiintiöpaikoilla mutta asia kannattaa varmistaa Finnair Plussan asiakaspalvelusta.

  • Moikka! Näiden lentojen varaamista kannattaa kokeilla uudestaan 30-60 minuutin päästä. Tjäreborgin varausjärjestelmä välillä väittää virheellisesti lentojen olevan loppuunmyytyjä, kun monet asiakkaat ovat etsimässä samoja lentoja.

   (Tjäreborgin varausjärjestelmä tekee alustavan varauksen, kun menet sivulle jossa kysytään nimitietoja vaikka et ostaisi lippua. Nämä paikat palautuvat myyntiin ~30 minuutin päästä.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *