4 vuorokautta Roomassa 260 euroa

4 vuorokauden Rooman matka on varattavissa alk. 260 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy KLM:n lennot Helsingistä ja 4 yötä 4* Barcelo Aran Mantegna hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~6 € / henkilö / yö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 15.12.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Roomassa 260 euroa

  1. Olen varaamassa lentoja Roomaan tammikuuksi pe-su 17.-19.1. Finnairilla on nyt hintana 187 euroa. Uskotko, että nimenomaan Finnairin Rooman-lentojen hinta laskee vielä tuosta tammikuun alkupuolella ja Matkamessujen alla vai kannattaisiko nuo varata nyt?

    • Hei! Olennaisesti halvempien Finnairin lentojen löytyminen ei vaikuta kovin todennäköiseltä. Hieman halvempia lentoja saattaa hyvällä tuurilla tulla myyntiin tammikuussa muille päiville, mutta niihin sisältyy yleensä todennäköisesti jonkinlainen ennakko-ostoaikaehto. => Mahdollisista matkamessutarjouksista tuskin on hyötyä tammikuulle lentoja varatessa.

      Tilanne olisi toinen, jos olisit varaamassa lentoja esimerkiksi maalis- tai toukokuulle ja matkapäivät ovat joustavia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *