Lomalennot Tukholmasta Jamaikalle 238 euroa (*loppuunmyyty*)

Tjäreborgin kanssa samaan konserniin kuuluva Ving myy suoria lomalentoja Tukholmasta Montego Bayhin 2500 Ruotsin kruunulla (~238 €).

Lentojen hintaan ei sisälly lähtöselvitettäviä matkatavaroita (lisämaksu ~35 euroa/380 SEK). Suosittelemme maksamaan lennot luottokortilla.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraavalle lennolle

Hintatiedot on tarkistettu 11.12.2019 klo 1.00 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

8 kommenttia aiheesta “Lomalennot Tukholmasta Jamaikalle 238 euroa (*loppuunmyyty*)

  • Hei! Päivitin tarjouksen päättyneeksi. Nämä lennot on loppuunmyyty.

 1. Hei! Onko joululomaviikolla mitään aurinkoloma- tai hiihtokohteita jäljellä? Matkapaketteja tai pelkkiä lentoja?

 2. Miksi suosittelette maksamaan lennot luotolla? Onko konkurssin riskiä olemassa tai muuta vastaavaa?

  • Hei! Tämän talven aikana Tjäreborg ja sisaryhtiöt tuskin ovat menossa konkurssiin, mutta yhtiön pidemmän aikavälin näkymistä on edelleen erittäin hankala saada selkeää kuvaa. Matkalaukkujen katoamiseen ja vastaaviin ongelmatilanteisiin liittyvien korvaushakemuksien käsittelyyn voi välillä mennä pari vuotta, jos asian vieminen kuluttajariitalautakuntaa vastaaviin toimielimiin osoittautuu välttämättömäksi.

   Tjäreborg ja suurin osa muista Thomas Cookin pohjoismaisista toiminnoista siirtyi uusille omistajille syksyllä. Tämän pitäisi turvata yhtiön lähitulevaisuuden, mutta yhtiön tiedotteista ei ilmene esimerkiksi kuinka suuri osa uusien omistajien antamasta rahoituksesta on osakepääomaa ja kuinka suuri osa korollista velkaa, minkälaisia ehtoja velkakirjoihin liittyy jne. Kansantaloustieteilijä en ilman näitä tietoja pysty arvioimaan mikä yhtiön taloustilanne on 2-3 vuoden päästä, joten Tjäreborgin matkojen maksaminen luottokortilla on edelleen erittäin suositeltavaa.

   Yhtenä syynä varovaisuuten on se, että entisen emoyhtiön Thomas Cookin konkurssia edeltävällä viikolla kysyin pohjoismaiselta lehdistökontaktilta rahoitusneuvotteluiden etenemisestä ja sain selkeästi harhaanjohtavaa tietoa. Thomas Cookin johto myönsi myöhemmin pankkien vaatimusten olleen yhtiön tiedossa tässä vaiheessa jo yli kahden viikon ajan, mutta tästä huolimatta yhtiö pimitti tiedon sijoittajilta, asiakkailta, lehdistöltä jne. Yhtiön lehdistölle antamat lausunnot olivat myös ristiriidassa Thomas Cookin kotisivuilla julkaistun ulkopuolisen konsulttiyhtiön laatiman tilannekartoituksen kanssa.

   Tarpeettomien riskien välttämiseksi Tjäreborgin ja sisaryhtiöiden matkojen maksaminen luottokortilla on mielestäni suositeltavaa siihen asti kunnes yhtiö julkaisee tämän vuoden tilintarkastetun tuloslaskelman ja tilintarkastuskertomuksen, joiden pohjalta yhtiön taloudellisesta tilanteesta saa huomattavasti paremman kuvan.

  • Kiitos tässä tiedosta. Ajankohta saisi olla 21.12.-2.1. haarukassa. Onko antaa vinkkiä? Kiitos jo etukäteen.

  • Suhtaudun epäillen siihen, että noiden päivämäärärajoitusten puitteissa löytyisi kohtuuhintaisia matkoja näin lähellä lähtöpäivää. Koulujen lomaviikoille on mahdollista löytää edullisia matkoja (esim. joululomalennot Thaimaahan 350 euroa), mutta niiden löytäminen edellyttää yleensä reissun varaamista hyvissä ajoin etukäteen.

   Olemme muuten koonneet kattavan tietopaketin äkkilähdöistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *