Helsinki – Thaimaa – Shanghai – Helsinki 478 euroa

Juneyao Airlinesin lennot Helsinki – Shanghai (Kiina) – Phuket Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 490 eurolla ja Helsinki – Bangkok – Shanghai – Helsinki lennot 478 eurolla Skyscannerin kautta. Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Shanghaissa , jonka aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken.

Helsinki – Bangkok – Shanghai – Helsinki esim.

Helsinki – Phuket – Shanghai – Helsinki esim.

Transit-matkustajien viisumivapaus

Suomesta Shanghain kautta Thaimaahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Passintarkastuksen yhteydessä on esitettävä kopio lentolipusta. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy Kiinan suurlähetystön sivuilta.

7 kommenttia aiheesta “Helsinki – Thaimaa – Shanghai – Helsinki 478 euroa

 1. Moi
  Juuri palattu Juneyao airlinen ”tarjousmatkalta” Thaimaasta. Lennot olivat 19.12-31.12 pitkällä vaihdolla mennen tullen Shaghaissa. Lentoyhtiön puolesta ei mitään moitittaavaa. Varaa omaa juomaa mukaan koneeseen. Eivät myy mitään ja aterian kanssa pari mukillista juotavaa. Länsimaalaiset näyttivät buukkaavan koneen taka-osaan, joten jos haluaa olla koneen etupäässä, niin kannattaa esittää toive. Check inniä ei voi tehdä netissä. Shaghain kentällä helppo liikkua ja metrolla myös kätevä kaydä kapungissa. Rajamuodollisuudet kestivät meidän osalta max. tunti,mm.sormenjäljet ja kuvat moneen kertaan .

 2. Eikö tähän tarvitse viisumia, vaikka sekä meno- että paluumatka ovat molemmat Shanghain kautta? Tuossahan on periaatteessa menopaluu PVG-BKK-PVG tai PVG-HKT-PVG, ja olen jostain kuullut, että viisumivapaasti matkanteko Kiinan kautta onnistuu, jos matka jatkuu kolmanteen maahan?

  • Tähän reissuun ei tarvitse viisumia, jos muut viisumivapauden ehdot täyttyvät. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy esimerkiksi Kiina suurlähetystön kotisivuilta. Paikallisten viranomaisten näkökulmasta Shanghai on ainoastaan välilaskukaupunki (matka alkaa ja päättyy Suomesta, välilasku Shanghaissa, Thaimaa on varsinainen matkakohde).

   Esimerkkinä reissusta joka vaatii viisumi mainittakoon New York – Shanghai – Los Angeles (matka alkaa ja päättyy samaan maahan).

  • Tätä pohdin itsekin, mutta hyvä jos tosiaan onnistuu viisumivapaasti. Jos menomatkan aikana viettää viisi päivää Shanghaissa, voiko myös paluumatkalla olla halutessaan max 144h? Vai eikö paluumatkalla ole asiaa ulos lentokentältä? Paluumatkoilla näytti olevan noissa esimerkkilennoissa myös pidempi välilasku, joskin alle vuorokauden.

 3. Hei!
  löytyisikö lentotarjouksia /matkapakettitarjouksia joulun jälkeisille päiville – uudenvuoden yli -> 6.1. saakka?
  Sesonki on, mutta jos jotain löytyisi. 🙂

 4. Moi,

  Onnistuuko tuo niin, että matka olisi muodossa Helsinki-Shanghai-Phuket-Helsinki? Kokeilin muutamaa päivää, ja hinnat pyöri lähempänä 1000€ kuin 500€.

  • Onnistuu. Lisäsin pari esimerkkiä helmi-maaliskuulle, joita muokkaamalla voit etsiä lentoja myös muille päiville.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *