Halpalennot Tallinnasta Georgiaan 50 euroa

Wizz Airin halpalennot Tallinnasta Georgian Kutaisiin ovat varattavissa halvimmillaan 50 eurolla Skyscannerin kautta.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Wizzair veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass) viimeistään 3 tuntia ennen lentoa.

Esimerkkilentoja

2 kommenttia aiheesta “Halpalennot Tallinnasta Georgiaan 50 euroa

  1. Heipä hei! Kauttasi olemme noin 10 matkaa varanneet vuosien mittaan, toivottavasti olet saanut niistä provisiota… omalla tulotasolla – tai paremminkin, Suomen matkailun hintatasolla, olisi jäänyt melkoisen monta upeaa matkaa tekemättä. Joten kiitos! Georgiasta olisin halunnutkin juuri kysyä: olisikohan Hkistä tai Riikasta keväälle/kesälle lentoja ja mielellään Tbilisiin? Näkyvät kaikki olevan tuolla 250 alimmillaan.

    • AirBalticin kevätlentoja löytyy ~200 eurolla (esim. 20.-26.5.), mutta lentoajat eivät ole kovin käytännöllisiä. Oletko muuten matkustamassa pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa vai onko ruumalaukku välttämätön? Tämä kysymys vaikuttaa siihen kannattaako lentojen ostamisen kanssa odottaa parempien tarjousten toivossa… (Ainakin Turkish Airlinesin lippujen hintaan sisältyy ruumalaukku.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *