Lennot Kreikkaan 83 euroa

Air Serbian lennot tammi-toukokuussa Helsingistä Thessalonikiin ovat varattavissa halvimmillaan 83 eurolla ja Ateenaan 97 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja Thessalonikiin

Esimerkkilentoja Ateenaan

6 kommenttia aiheesta “Lennot Kreikkaan 83 euroa

  1. Olimme juuri Air Serbian Lennolla Thessalonikiin ja takaisin. Vaihtoaika oli palatessa 45 min. 3 päivää ennen lähtöä koko paluulippumme peruutettiin, koska alunperin ilmeisesti väärä vaihtoaika. Thessaloniki-Belgrad lennon pituus oli nähtävästi pidentynyt alkuperäisestä. Selvittelimme asiaa muutaman päivän, mutta pääsimme pois.

  2. Toteutuukohan lento, jos hyppää Belgradissa ulos menomatkalla? Uskaltaakohan ottaa riskiä..

    • Hei! En suosittele kokeilemaan. Lentoyhtiöllä on oikeus perua paluulippu, jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. (Air Serbian yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Belgradin kautta Thessalonikiin löytyy ~50 eurolla.)

  3. Noissa thessalonkin lennoissa 50min välilasku, ehtiikö siinä ajassa vaihtaa konetta kyseisellä kentällä?

    • Belgradrin kenttä on olennaisesti Helsinki-Vantaata pienempi kenttä, joten ton pitäisi riittää.

    • Itse olen vaihtanut konetta Hong Kongissa 45 minuutissa useita kertoja. Ensimmäisellä kerralla tiedustelin samaa asiaa suoraan lentoyhtiöltä, ja vastaus oli, että lentoyhtiö ei myy lippuja jos vaihtoaika ei ole riittävä. Ja on lentoyhtiön asia hoitaa asiat niin, että vaihto myös onnistuu. Tässä tapauksessa oli kentällä (cathay pacificin) henkilökunta vastassa ja ohjasi suoraan seuraavalle lennolle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *