Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan 420 euroa (*päättynyt*)

Tjäreborg myy Finnairin suoria lentoja Helsingistä Punta Canaan 420 eurolla. Lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja lennoilla tarjoiltavat ateriat. Ruumalaukusta Tjäreborg veloittaa 40 euron lisämaksun.

Tjäreborgin matkat suosittelemme maksamaan luottokortilla.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraavalle lennolle

Hintatiedot on päivitetty 2.12.2019 klo 18.40 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

Kommentti aiheesta “Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan 420 euroa (*päättynyt*)

  1. Näiden lentojen varaamista kannattaa yrittää uudestaan 30-60 minuutin päästä, jos lentoja ei ole tällä hetkellä saatavissa. Tjäreborgin varausjärjestelmä välillä väittää virheellisesti lentojen olevan loppuunmyytyjä, kun monet asiakkaat ovat etsimässä samoja lentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *