Lennot Tukholmasta Miamiin ja San Franciscoon 233 euroa

Lufthansan ja Swissin lennot Tukholmasta Miamiin ja KLM:n lennot San Franciscoon ovat varattavissa halvimmillaan 233 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan, Swiss, Air France-KLM:n, Air Canadan ja Unitedin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta San Franciscoon

5 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Miamiin ja San Franciscoon 233 euroa

  1. Onko kenelläkään sattumoisin kokemusta San Franciscon lentojen heinäkuun hinnoittelusta ja tarjouksista tuolle ajalle? Moni tarjous ei sisällä heinäkuuta ja hinnat esim. Finnairilla HEL-SFO ovat aika korkeat.

    Kiitos mahdollisista vinkeistä jo etukäteen!

  2. Tuohon ^ Norwegian-osuuteen tms. liittyen, niin edelleen näyttäis saavan esim. Los Angelesiin ens syksylle menopaluita Tukholmasta alle 300 eurolla mukaan lukien Finnairin ns. alliansseineen. 😉

  3. Miksi Tukholmasta saa noin halpoja matkoja Miamiin niin usein? Tuleekohan vielä Helsingistä Miamiin tarjouslentoja helmikuulle?

    • Norwegian on suurin syy tähän. Muistelisin muiden lentoyhtiöiden markkinaosuuden laskeneen ~50 % tietyillä Skandinavian ja Pohjois-Amerikan lentomarkkinoilla Norwegianin ja SASin laajennettua lentotarjontaansa Skandinavian ja Pohjois-Amerikan välillä. On mielenkiintoista nähdä mitä Tukholmasta ja Köpiksestä lähtevien Pohjois-Amerikan lentojen hinnoille tapahtuu, kun Norwegian lopettaa maaliskuun lopussa kaukolennot Tukholmasta ja Köpiksestä ja SAS keskittää kaukolentotarjontaansa Köpikseen.

      Hankala sanoa mitää varmaa helmikuun osalta. Helsingistä lähtevistä Pohjois-Amerikan tarjouslennoista poiketen Tukholmasta lähteviä tarjouslentoja on yleensä pidempään myynnissä, joten näiden lentojen ostamisen kanssa ei ole samanlaista kiirettä kuin Helsingistä lähtevien Miamin tarjouslentojen kanssa. Halvempia lentoja odotellessa riskinä on se, että yksittäisen lennon paikkatilanne voi muuttua. => Joustomahdollisuudesta matkapäivissä on paljon apua lentoja etsiessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *