Lennot Sint Maartenille (Karibia) 380 euroa

Air France-KLM:n lennot Helsingistä Sint Maartenille ovat varattavissa halvimmillaan 380 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Päivitys: lentojen myyntiaikaa on paikkatilanteen puitteissa pidennetty 18.12.2019 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hintatiedot on tarkistettu 29.11.2019 klo 2.00 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

 

3 kommenttia aiheesta “Lennot Sint Maartenille (Karibia) 380 euroa

  1. Aiheeseen tavallaan liittyen, niin onko kokemusta sen ranskalaisen lentoyhtiön Levelin lennoista Martiniquelle tai Guadaloupelle Karibialla?? Tai kaipa ne sinänsä ihan ns. riittävän ookoita ovat, siis varsinkin hintoinsa nähden. Kun heillähän on aikas paljosti ollut niitä vain noin 200 euron menopaluita Pariisista em. paikkoihin, nytkin näyttäisi olevan siinä 200-250€ haarukassa joillekin ensi alkuvuoden kuukausille viikon – kahden perillä ololla. Mihin liittyen, niin harrmi kun Pariisiin ei ole oikein mitään heh ainakaan Tosi halpoja lentoja usein tarjolla, kun siis lähtevät olevat nousevat yleisesti sinne lähelle noin 150 euroa. Mikä ei toki Sinänsä vielä järin paljoa Ole´, mutta kun Pariisista pääsisi saisi nuo ainakin 3x pidemmät lennot Lähes samalla hinnalla, niin… 🙂 😀 Tai siis eihän tuo yhteensäkin vielä kovin paljoa ole-olisi, siis jos ja kun noin 350 eurolla pääsisi edestakaisin M:lle tai G:lle Helsingistä saakka. Eli Harkinnassa on Sekin, hah.

  2. Hei! Onkohan näitä tarjoushintaisia lentoja myynnissä huhtikuulle? Toiveissa olisi reissu huhtikuussa, pääsiäisen aikaan. Nopealla pvm-haulla en löytänyt.

    • Näitä lentoja ei valitettavasti ole saatavissa huhtikuulle

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *