Ebookersin Black Friday -viikon tarjoukset

Ebookersin Black Friday -viikon ale on alkanut. Tarjouksessa on lento+hotellipaketteja suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin Euroopassa ja satoja hotelleja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisätietoa tarjouksesta.

Hotellivarauksista 15 % alennus

Useimmista ebookersin hotelleista saa 15 % alennuksen syöttämällä alennuskoodin CYBER15 varauksen maksusivulla kohtaan ”Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi”. Alennuskoodi on voimassa maanantaihin 2.12.2019 saakka ja sen voi käyttää yöpymisiin aikavälillä 25.11.2019 – 30.09.2020. Poikkeuksena tietyt kansainväliset hotelliketjut (Accor, Hilton, Marriott, Radisson jne.), jotka on rajattu tämän tarjouksen ulkopuolelle. Lisätietoa tarjouksesta.

Lento+hotellipaketeista 60 euron alennus

Alennuskoodilla CYBER60 saa 60 euron alennuksen tietyistä ebookersin lento+hotellipaketeista. Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 500 euroa (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). Alennuskoodi on voimassa maanantaihin 2.12.2019 saakka ja sen voi käyttää matkoihin aikavälillä 25.11.2019 – 30.09.2020. Lisätietoa tarjouksesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *