3 vuorokautta Berliinissä 190 euroa (5* hotellissa)

3 vuorokauden Berliinin matka on varattavissa alk. 190 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy easyJetin lennot Helsingistä ja 3 yötä 5* Pullman Berlin Schweizerhof hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 24.11.2019 klo 3.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

5 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Berliinissä 190 euroa (5* hotellissa)

  • Hei,

   paikkatilanteesta johtuvat n. 10-20 euron hintamuutokset ovat mahdollisia, mutta tämän reissun varaamisen kanssa ei ole samankaltaista kiirettä kuin esim. 1-2 päivää voimassaolevien Pohjois-Amerikan tarjouslentojen kanssa.

 1. Ok, kiitos vastauksestasi!
  Harmi, sillä juuri silloin siellä olisi myös Andre’ Rieu konsertoimassa.

 2. Onko matkoja, joissa Berliinissä perillä oltaisiin ainakin 5-6.3, mutta mielellään 3-4 pv kaikkiaan?

  • Hei,

   Berliinissä järjestetään etsiminäsi päivinä maailman suurimmat matkamessut (ITB Berlin) ja tämä näkyy hotellien ja matkapakettien hinnoissa. Matkapaketteja omille päiville voit etsiä syöttämällä sopivat päivät esim. Expedian sivuilta löytyvään hakulomakkeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *