Lennot Kreetalle 104 euroa, Rodokselle 111 euroa ja Thessalonikiin 121 euroa

Aegean Airlinesin lennot maaliskuussa Helsingistä Kreetalle ovat varattavissa halvimmillaan 104 eurolla, Rodokselle 111 eurolla ja Thessalonikiin 121 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja Kreetan Haniaan

Esimerkkilentoja Kreetan Heraklioniin

Esimerkkilentoja Rodokselle

Esimerkkilentoja Thessalonikiin

4 kommenttia aiheesta “Lennot Kreetalle 104 euroa, Rodokselle 111 euroa ja Thessalonikiin 121 euroa

  1. Kuinka nyt voit mihinkään lähteä jollain käsimatkatavaralla. Ei todellakaan. Lisää hintaa tulee aikalailla ….

    • Kiitos kommentista. Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustamisesta on varmasti monia mielipiteitä. Itse lähes poikkeuksetta matkustan pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa korkeintaan kahden viikon matkoille, vaikka lipun hintaan sisältyisi ruumalaukku tai lentoyhtiön usein matkustavana kanta-asiakkaana voisin tuoda maksutta ruumalaukun lennolle Light -lipulla reissatessa. Ruumalaukun kanssa reissatessa lentokentälle on tultava aiemmin ja laukkua on odoteltava kentällä, jonka seurauksena kokonaismatka-aika Kreikkaan matkustaessa pitenee tunnilla.

    • Hei,

      etukäteen maksetusta ruumalaukusta Aegean veloittaa 30 euroa / suunta lennoilla tammi-toukokuussa. Aegeanin lennoille voi tuoda maksutta yhden normaalikokoisen käsimatkatavaran ja pienen henkilökohtaisen esineen (tietokonelaukku tai vastaava edessä olevan istuimen alle mahtuva käsimatkatavara). Tarjoilu Aegeanin reittilennoilla on maksutonta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *