Lennot Bangkokiin 404 euroa ja Malesiaan 426 euroa

Turkish Airlinesin lennot Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa halvimmillaan 406 eurolla ja Kuala Lumpuriin 426 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 4.12.2019 saakka. Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta.

Esimerkkilentoja Bangkokiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja

15 kommenttia aiheesta “Lennot Bangkokiin 404 euroa ja Malesiaan 426 euroa

 1. Qatarilla myös hyvän hintaisia lentoja Bangkokiin jos ei halua tukea sotivaa Turkkia. Ihmisoikeuksia rikotaan kaikkialla edelleen joten minnekkään ei voisi matkustaa meilläkään yhtiöllä joten kannattaa olla välittämättä niistä.

 2. Itse miettisin kahdesti tukisinko nykyisen Turkin taloutta Turkish Airlinesin kautta tai markkinoisinko ko yhtiötä.

  • En oikein ymmärrä miksi kukaan Turkkia paikallisen ihmisoikeustilanteen ja vastaavien syiden takia välttävä matkustaisi Thaimaahan… Sotilasjuntta hallitsi Thaimaata maaliskuuhun saakka eikä Thaimaata voi vaaleista huolimatta edelleenkään väittää demokratiaksi…

 3. Kansa vaatii halpoja hintoja Ville. Jonkun se on järjestettävä. Pienemmät verot myös. Ja lisää palveluita! No niin hommiin siitä. Soittoa jokaiselle lentoyhtiölle päivämäärät muistiossa ja uhkailua spammillä, mikäli hinnat eivät tipu kovimman joulusesongin ajaksi.

  Muuten Qatarilla näyttää olevan paremmilla päivillä 432 eurolla jne. hyviä kuukauden settejä jouluksi. Samalla hakukoneella.

 4. Haloo ihmiset!! Tarjouslentoja juuri teidän suosikki kohteeseen x ajankohtana tulee tai ei tule. Huolimatta monen väärästä uskomuksesta tämän sivuston ylläpito ei todellakaan ole vastuussa lentojen hinnoittelusta;)

 5. Entäpä jouluksi lämpimään..Esim. 14.12 – 29.12 tai siinä paikkeilla.
  Mieluiten tarjouslennoilla ja järkevällä matka-ajalla, joka lasten kanssa tarkoittaa mielellään <20h

 6. Hei. Jossain oli maininta, että Tammikuu on edullinen matkustuskuukausi. Kuitenkin tarjoukset lähtevät vasta tammikuun toiselta tai kolmannelta viikolta. Olisiko matkoja tarjolla edullisesti heti uudenvuoden jälkeen?

  • Myös työmatkailijoiden suosimiin kohteisiin Aasiassa kuten Japaniin voi löytyä tarjouslentoja, mutta Thaimaan kaltaisiin lähinnä lomamatkailijoiden suosimiin kohteisiin lennot tammikuun ensimmäisellä viikolla ovat tyypillisesti ~150-200 euroa kalliimpia. Tammikuun ensimmäisellä viikolla lennot ovat täydempiä kuin hieman myöhemmin.

 7. Voisitteko tehdä postauksen, jossa olisi suht edullisia lentoja uudenvuodenvaihteeseen?

  • Teemme postauksen, kun löydämme mainitsemisen arvoisia lentoja Phuketiin tai Krabille. Phuketiin ei ole kuukauteen ollut myynnissä kovin mielenkiintoisia tarjouslentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *