4 päivää Gdanskissa 167 euroa

4 päivän Gdanskin matka on varattavissa alk. 167 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin lennot Helsingistä ja 3 yötä 3* Novotel Gdansk Centrum hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 18.11.2019 klo 14.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

14 kommenttia aiheesta “4 päivää Gdanskissa 167 euroa

  • Hei,

   ensi kesän reissuja tulee vähitellen myyntiin marras-joulukuun aikana. Julkaistavia tarjouksia valitessa yhtenä tavoitteenamme on se, että samaa matkaa samankaltaisille päiville ei saa varattua myöhemmin olennaisesti halvemmalla. Siksi tiettyjen kaupunkilomakohteiden osalta odotamme vielä hetken sitä, että hotellien ensi kesän kamppishinnat tulevat myyntiin.

 1. Hei! Olin varaamassa matkaa 11-15.11 ja olin jo siellä loppuvaiheessa missä sai niitä pisteitä kerätä ja sitten vahingossa painoin ruksia kun piti mennä takaisin ja nyt kun menen uudestaan varaamaan, hinta on 1600€ samoilla valinnoilla että mitähän ihmettä? Tein tämän uuden yrityksen siis heti perään. Näytti että paikkoja oli jäljellä 2kpl että olisikohan se voinut jäädä jotenkin sinne ja siksi hinta nousi? Voiko asian tarkistaa tai mitä voisin tehdä?

  • Hei! Nopeana tarkistuskysymyksenä. Kuinka monelle olet varaamassa matkaa? Kahdelle?

  • Kannattaa kokeilla uudestaan. Kokeilin hetki sitten omalla koneella ja varauksen maksusivulle mentäessä matkan hinta laski ~1200 eurolla. (Expedian hakumoottori tarkistaa reaaliaikaisen paikkatilanteen lentojen valitsemisen jälkeen.)

 2. Hei!Tarjouksissa usein maininta,että paikkatilanteesta johtuvat hibtamuutokset mahdollisia.Mitä sillä tarkoitetaan,miten iso vaikutus hintaan voi olla ja milloin sen saa tietää?

  • Hei,

   Esimerkkipakettien hinnat perustuvat tarjouksen julkaisuhetkellä tarkistettuihin hintoihin, jonka vuoksi olemme lisänneet tämän maininnan. Matkan lopullisen hinnan näet aina matkatoimiston sivuilla ennen varauksen maksamista.

   Julkaisemme matkatarjoukset perustuvat reittilentoihin, joiden hinnat voivat muuttua paikkatilanteen takia. Jos Finnairin lennon hinta nousee 10 eurolla sen takia, että halvimman hintaluokan paikkoja ei ole enää saatavissa, matkapaketin hinta nousee 10 eurolla. Yleensä matkoja on saatavissa alkuperäisellä hinnalla muille päiville, jos yksittäisen lähdön hinta on noussut tarjouksen julkaisemisen jälkeen.

 3. Hei
  Miten voin peruuttaa Wizzairin lentoliput? Olen varannut ne jo keväällä Gdanskiin 20e/hlö 20- 23.8 lähdölle Turusta, ei istumapaikkoja varattuna ja pelkällä käsimatkatavaroilla.

  • Halpojen tarjouslippujen peruminen on oikeastaan melko turhaa. Wizz Airin ja muiden halpalentoyhtiöiden lipuista ei yleensä saa rahoja takaisin (poikkeuksena olennaiset aikataulumuutokset jne.). Wizz Airin sivuilta voit etsiä asiakaspalvelunumeron, jos lentojen peruminen on esimerkiksi matkavakuutuksen takia välttämätöntä.

   (Muille tiedoksi: Wizz Airin 20 euron lentoja on saatavissa ainoastaan Turusta.)

 4. Hei, onko kokemusta expedian luotettavuudesta? Lukenut ja kuulunut kokemuksia, että varausvahvistuksia ei ole kuulunut, mutta veloitettu kyllä onnistuneesti. Uskaltaako hyvillä mielin luottaa, toimiiko asiakaspalvelu?

  • Microsoftin vuonna 1996 perustama Expedia on yksi maailman suurimmista nettimatkatoimistoista, joka omistaa mm. ebookersin, Homeawayn ja osake-enemmistön Trivagosta. NASDAQissa listatun yhtiön markkina-arvo on tällä hetkellä ~19 miljardia dollaria. Yhtiö on Kuluttaja- kilpailuviraston (KKV) valmismatkarekisterissä ja on asettanut lakisääteisen vakuuden KKV:lle. Lisätietoa yrityksestä löydät esimerkiksi wikipediasta.

   Varausvahvistukset päätyvät joskus roskapostikansioon, joka tarvittaessa kannattaa tarkistaa. Tarvittaessa Expedian suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa varaukseen liittyvissä kysymyksissä.

  • Olen käyttänyt todella monesti. Aina toiminut moitteettomasti. Asiakaspalveluun saa myös yhteyden helposti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *