Halpalennot Turusta Gdanskiin 20 euroa, Liettuaan 20 euroa ja Krakovaan 35 euroa

Wizz Airin halpalennot Turusta Kaunasiin ja Gdanskiin ovat varattavissa halvimmillaan 20 eurolla ja Krakovaan 35 eurolla Skyscannerin kautta.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg). Wizzair veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass) viimeistään 3 tuntia ennen lentoa.

Esimerkkilentoja Turusta Gdanskiin

Esimerkkilentoja Turusta Kaunasiin

Esimerkkilentoja Turusta Krakovaan

3 kommenttia aiheesta “Halpalennot Turusta Gdanskiin 20 euroa, Liettuaan 20 euroa ja Krakovaan 35 euroa

  1. Hei, löytyisikö mahdollisesti Gdanskiin tai Krakovaan maaliskuun lopussa tai huhtikuussa tuolla noilla hinnoilla?

    • Hei,

      tällä hetkellä näitä alle 50 euron meno-paluita ei ole saatavissa maaliskuun parille vikalle viikolle. Itse en vielä hätiköisi Wizzin maaliskuun parin vikan viikon lentojen ostamisen kanssa, jos matkapäivät ovat joustavia. Usein Wizzin halvimmat hinnat Turusta tulevat myyntiin vasta ~10-12 viikkoa ennen lennon lähtöä (sesonkilennot kuten pääsiäis- ja vappulennot ovat poikkeus tältä osin).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *