Viikko Kreetalla 352 euroa

Viikon kevätmatka Kreetalle on varattavissa alk. 342 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Norwegianin suorat lennot Helsingistä Haniaan ja 7 yötä 4* Creta Palm hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on päivitetty 11.11.2019 klo 18.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “Viikko Kreetalla 352 euroa

 1. Hei!
  Hotel Creta Palm. Kuuluuko matkaan suomalaisen oppaan palvelu? Sekä matkan hintaa aamiainen ?
  Päivällinen, hintataso?
  Lentokenttäkuljetukset?

  • Hei,

   tämä matkapaketti on omatoiminen lento+hotellipaketti, joten kohteessa ei ole saatavissa opaspalveluita. Esimerkkipakettiin sisältyvän hotellissa aamiainen sisältyy pääsääntöisesti matkan hintaan (tarkista huonetyyppiä valitessa, että huonetyypin yhteydessä mainitaan aamiaisen sisältyvän hintaan).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *