Lennot Barcelonaan 104 euroa

Norwegianin suorat lennot Helsingistä Barcelonaan ovat varattavissa halvimmillaan 104 eurolla Skyscannerin kautta.Norwegianin lennot suosittelemme maksamaan mieluiten luottokortilla.

Esimerkkilentoja

Hintatiedot on tarkistettu 9.11.2019 klo 3.30 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

2 kommenttia aiheesta “Lennot Barcelonaan 104 euroa

  1. Hyviä tarjouksia, mutta harmittaa Norwegianin yleistynyt tapa perua lentojaan lähellä lähtöä. Erityisesti ärsyttää, että lähettävät siitä vain sähköpostia ja senkin formaatissa, jonka tietävät menevän esim. gmailissa roskapostikansioon. Kuitenkin ovat keränneet puhelinnumerot, viestit kulkisivat, whatsapp ja sosiaalisenkin median kautta viestin saisi perille, jos olisi yhtään kiinnostusta huolehtia asiakkaista. Montakohan näistäkin lennoista lopulta lennetään? Edullisuus kyllä matkasta katoaa, kun yrität löytää korvaavaa lentoa 14 pv ennen tai päädyt Norwegianin lennoilla yöpymään Tukholmassa. Konkurssiuhkaakin leijuu Norwegianin yllä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *